2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفت سند خونه عمارتو پس گرفت

تا حالا يدووونه قسمتش هم نديدم

بحز ديشب😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فخری رف سهم خودشو از ارث باباش که میشده ۲دونگ حجره ب حاج فتاح فروخت قرض ارسلان روپس داد‌.اصلش این بو ...

مرسی

بی دلی در همه احوال خدا با او بود، او نمیدیدشو از دور خدایا میکرد

سایمون اومد از خونه بکنتشون بیرون وسط مهمونی که به مناسبت برگشت شازده گرفته بودن و گفت تا فردا صبح مهلت دارین تخلیه کنین. صبح خواهر شازده رفت سراغ شازده گفت پاشو یه کاری کن برو سایمون رو بکش که همچین جسارتی کرده، تو شازده ای.شازده هم نشسته بود تو اتاق و کتاب میخوند و اصلا اهمیت نمیداد. بعدش عروسش یا همون فخری رفت یه کاری کن بازم اهمیت نداد. فخری هم گفت شازده بی پول نیست بی کسه. من باید کمکش کنم. رفت از تو صندق سند ملکایی که به نامش بود رو در اورد، رفت پیش حاج توی بازار که قبلا از فخری برا پسرش خواستگاری کرده بود گفت بیا اینارو ازم بخره. حاجیه هم گفت دستم تو خرجه اخه عروسی پسرم نزدیکه و میخوام براش خونه بخرم. پسرش که حرف فخری رو شنید گفت من ازت میخرم. بعد فخری رفت پول رو به سایمون داد و بنچاق عمارت شازده رو پس گرفت