2777
2789
عنوان

همکار نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 63 پست

ولی من یه جاری دارم بیش اندازه لاغره شوهرش عاشق اندامشع میگه به هیچ وجه دوس ندارم چاق بشی تعجب میکنم چجور شوهرتون چاق دوس داره

برا حل مشکلم میشه یه صلوات برام بفرستید🙏

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

درکت میکنم گلم من هنوزم لاغرمولی یه زمانی هم وزن شما بودم خیلی از حرفها اذیت میشدم 

کلا تو ایران فرهنگ اینو ندارن که درباره اندام بفیه نظر ندن ومسخره نکنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من پودر مسمن خوردم چاق شدم ولی خیلییی خواب اوره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

سلام...عزیزم من چاقم و بابت چاقی ام  مسخره شدم......از هرکی فکرشو بکنید.....اون زمانی که شاغل بودم از طرف همکارم هم مسخره شدم....منظور اینکه این ملت دهنش همیشه بازه و نباید توجه کرد ولی میدونم سخته...ولی در هر صورت آرزوم بود جای شما باشم....کاش منم لاغر بودم مثل شما

گور بابای همه ی اونایی که زندگی رو برام تلخ کردن از این به بعد فقط انرژی مثبت   ......هدف اصلی زندگیم تا عید....... لاغری  .....من بالاخره نفرین چاقی رو در هم میشکنم  
از عطاری گرفتی 

اره ولی خب شاغلی اذیت میشی ها

خوابت میگیره