2777
2789
عنوان

همکار نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 63 پست
@مرگل،پرگل    بیا عشقوم لینک تاپیک بزار من حوصلم نمیکشه کپی کنم😍😅

آمدم جانم به قربانت...

ماه پیشونی اصلا حقوق بازاریابی به من نمیده که...

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
ممنون گلم چشم 

الهی عزیزم...

من با تمام وجود درکت میکنم

منم ۳۸ کیلو ام با تاپیک ماه پیشونی ۴۰ شدم...

منم خیلی تیکه ها شنیدمو گریه کردمو سر این قضیه با خدا قهر کردم...

هی خواهر چی بگم.هر چیزی شانس میخواد

از دوست و مادرشوهرو برادرشوهرو جاری بگیر تا آدم غریبه و آرایشگر و کوفت و زهر مار...

انگار ما خودمون خبر نداریم که لاغریم،همش باید زر بزنن

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آمدم جانم به قربانت... ماه پیشونی اصلا حقوق بازاریابی به من نمیده که...

فداتم ک ..اره بخودا منو تو حق اب وگل داریم تو تاپیک ماه پیشونی😅من ک هر تاپیک لاغری ببینم فوری لینک میزارم😅

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌