2777
2789
عنوان

سیر نکردن شیر

141 بازدید | 19 پست

سلام من دوهفتست زایمان کردم شیرم خوبه زیاده ولی بچم اصلاسیر نمیشه روزا چند ساعت میشینم همینجوری بهش شیر ‌میدم ولی باز گشنست شبا دیگه مجبور میشم بهش شیر خشک بدم چون روزا به اندازه کافی میشینم شبا دیگه اصلا انرژی ندارم.

میشه کمکم کنید واسه مقوی کردن شیر چی بخورم چیکار کنم؟؟ میترسم به شیر خشک عادت کنه دیگه شیرمو نخوره

کسی مثل من بوده؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خرما. شیرموز...اب هویج و اب سیب

زن در نگاه دکتر شریعتی .....زن عشق می کارد و کینه درو می کند ...دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر.می تواند تنها یک همسر داشته باشدو تو مختار به داشتن چهار همسر هستی!برای ازدواجش در هر سنی اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج کنی ...در محبسی به نام بکارت زندانی است و تو ...او کتک می خورد و تو محاکمه نمی شوی!او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی ...او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد ...او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ...و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کندچرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مردسینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و همه این هارنج است!

مویز سوپ جو.کاهو.گوشت.هم شیروان زیاد می‌کنه هم تقویت.ممکنه ک شیرت سرد و سبک باشه بخاطر همین.البته منم دخترم ۴ماهشه هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک چون شیرم کمه.گاهی وقتا یک ساعت و نیم می‌شینم شیر بخوره ولی دیروز بردم دکتر گفتش بچه بعداز نیم ساعت دیگه با سینه بازی میکنه

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...

مهم اضاف کردن وزنش هست! اگر وزن اضاف میکنه یعنی شیرت به اندازه کافی مقوی هست و گریه اش ممکنه به خاطر دل درد باشه!

روزی چن تا دونه بادام درختی بخور خوبه برا شیر

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
مویز سوپ جو.کاهو.گوشت.هم شیروان زیاد می‌کنه هم تقویت.ممکنه ک شیرت سرد و سبک باشه بخاطر همین.البته من ...

اخه وقتز سینمو میکشم نمیدونین چه جیغایی میکشه که همه میان میگن چیکار کردی بچه اینجوری گریه میکنه