2777
2789
عنوان

دلم گر فته

499 بازدید | 13 پست
ما4 ساله طبقه بالای مادر شوهرم زندگی می کنیم .بیشتر از یک ساله که خونه رو گذاشتیم برای فروش .اما هنوز فروش نرفته . پارسال به خیال اینکه خونه فروش می ره درست وحسابی خونه تکونی نکردم .حالا نزدیکه عیده و ماهنوز اینجاییم.دیگه حالم داره به هم می خوره از این وضع .خوش به حال جاری هام یه شهر دیگه زندگی می کنند . سالی یکی دو بار بیشتر قوم شوهر رو نمی بینند ولی من.......امیدوار بودم حداقل خونمون جدا شه .تو رو خدا برام دعا کنید تا از این وضع نجات پیدا کنم .امیدم به خداست و دعای شما.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خدا رو شکر کن خونه مال خودته
ما هرچی جمع می کنیم باید برزیم تو شکم صاحب خونه
باور کن تنهایی خیلی سخته
انشالله هرچی قسمت باشه همون میشه
از دی که گذشت هرچه گویی خوش نیست ،
خوش باش و زدی مگو که امروز خوش است
عروسک جان بعضی اوقات شرایط زندگی آدمها طوریه که حاضر مستاجر باشه ولی ....
شاید زهرا اگه مستاجر بود بیشتر احساس آرامش و خوشبختی داشت. اون شاید خونه داشته باشه ولی با کسانی داره زندگی میکنه که دوستشون نداره و ....
به خدا همین امسال 5 تومن اضافه کرد
هی باید مواظب باشیم جایی خراب نشه
اگه حداقل یکی از اقوام حالا مامان خودم یا مادر شورم نزدیکم بودن
من مجبور نبودم کارمو ول کنم
از دی که گذشت هرچه گویی خوش نیست ،
خوش باش و زدی مگو که امروز خوش است
دوستان گلم اگه دوس داشتین اینجا یه سر بیاین ختم آیه الکرسی دارم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=388883&ref=home0
سبحان الله یا فارج الهم و یا کاشف الغم فرج همی و یسر امری و ارحم ضعفی و قله حیلتی و ارزقنی من حیث لا احتسب یا رب العالمین
ممنون از همتون مخصوصا بامزی جون
ما دو ساله اول زندگیم مستاجر بودیم.کاش حالا هم مستاجر بودیم .چه فایده خونه مال خودت باشه و اختیار فروشش رو نداشته باشی .اون روز که این خونه روخریدیم اگه یه سوراخ موش خریده بودیم بهتر بود حداقل دستمون روش بود واختیارش رو داشتیم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز