سلام بچه ها، خواهش میکنم کمکم کنید، من دومین ماهی هست که اقدام میکنم برای بارداری، فردا موعد پریودمه، امروز از سر کنجکاوی بی بی چک زدم، تو این فاصله تا دستامو بشورم فقط خط c ظاهر شد منم بی خیال شدم و رفتم دنبال کارام نیم ساعت بعد ک یادم افتاد دور ننداختمش رفتم بندازمش سطل آشغال که دیدم این شکلی شده، حالا نمیدونم کی خط دوم ظاهر شده بنظرتون قابل اعتماد هست؟ جرات ندارم دوباره چک کنم، میخوام تا فردا صبح صبر کنم
پس اگه واقعا اینو خوندی که نباید دل خوش کنم🤣 ممنون از راهنماییت عزیزم
عزیزم اون مثبت که نیم ساعت بعدمیوفته خیلی با این مثبت که ماله شماست متفاوته...عزیزم از شما مثبته بیبی چکتون
خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره ای مشکلی تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که کار تورو اون راه بندازه گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
سلام دوستای گلم، راستش بعد از راهنمایی های شما رفتم دوباره بی بی چک زدم، بعد از ده دقیقه مثبت شد، سریع رفتم آزمایش خون دادم که مثبت بود، برای اینکه علائم تجربه ای باشه برای دوستان، اطلاع دادم