2821
2789
عنوان

دلم گرفته

111 بازدید | 9 پست

تو ماه ۴ بارداری هستم تا ده روز پیش که حال روحیم داغون بود همش گریه میکردم تازه ده روزه حالم خوب شده بود و میتونستم دو لقمه غذا بخورم دیروز جواب غربالگری اولمو بردم دکتر گفت ریسک متوسط داری باز برام از نوشته از دیروز دوباره حالم خراب شده انگار خنده بهم نمیاد همش باید گریه کنم تا این زندگی بگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۲ سالمه ریسکم ۱:۴۱۲

ببینید نگران نباشید .این بدلیل سنتون هست .نرم افزاری که جوابها رو باهاش چلپ میکنند .چون به سرورهای خارج از ایران متصل میشه یکی از شریاط ریسک بارداری سن بیمار هست و سن بالای 30روریسک در نظر میگیره .معمولا در غربالگری دوم هفته 15-18 جواب منفی میشه و ریسک ااز بین میره .

دوم اگر اون هم خدا نکرده مثبت بشه ازمایش سل فری هست که از اینها دقیق تره .پس نگران نباشید و توکل به خدا کتید 

اره دوست گرامی .چون من خودم کارم انجام ازمایشهای غربالگری خانمهای باردار هست .نگران نباشید .ت.کل به ...

خیلی ممنون از راهنمایی و دلگرمیتون توکل به خدا ایشالا چیزی نباشه

2824
2823
2791
2779
2792