2777
2789

وقتی با هم خوبین و قهر نیستین قانون تعیین کنید واسه همدیگه که اگه هرکدوم که حرف بدی زد یا بد دهنی کرد یا مسخره کرد یه کاری انجام بده باید

واسه همدیگه یه جریمه ای چیزی تعیین کنید به هم دیگه هم قول بدید که حتما پایبند به قوانین باشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدا خفت نکنه دختر . اره والا راس میگی منم عینه تو لاللل میشم تا خفه بشع😄😄

😂😂والا اخه با مرد بد دهن چ میشه کرد جز خفه شدن جواب بدی بدتره

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
خوبیای زیادی داره،ولی خیلی اعتماد به نفسمو میگیره.ظاهرمو خیلی مسخره میکنه

اگه تو هم دوبار بری نی به ظاهرش دیگه این اعتماد به نفس بیخودشو میزاره کنار و مسخره نمیکنه  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
خوبیای زیادی داره،ولی خیلی اعتماد به نفسمو میگیره.ظاهرمو خیلی مسخره میکنه

شما هم از خودت تعريف كن

بگو مثلا فلان جا رفتم گفتن چقدر پوستت خوبه

فلاني اونروز ميگفت چقد موهات قشنگه

ازينجور حرفا

به خودتم برس و ورزش كن

ببخشيد ايشون از بيشعوري و عقده هاي خودشه كه تحقيرت ميكنه

فكر نكن چون اون ميگه يعني واقعيته

این ایده رو حتما یه زمانی بده که مطمعنی حالش خوبه خسته و عصبانی نیست 

سعی کن آروم و مهربون بهش بگو حتما هم تاکید کن که قوانین دو طرفست و تو هم خودت پایبند هستی

میتونی قوانین رو بنویسی بزنی به در یخچال زیرش هم دوتایی امضا کنید و به هم قول بدید

هنوز مامان نشدی ؟؟؟؟

وای خدا نکنه .اجی ما تقریبا هروز رابطه بدونه جلوگیری داریم دارو نمیخورم ولی باردار نمیشم الان ۲ماهه عادت نشدم .میگم نکنه زبونم لال بچه دار نتونم بشم 

۲۰دی۱۳۹۷عروسیمون بود،برای خوشبختیه منوهمسرم لطفایدونه صلوات بفرستید🌷مچکرم
هر وقت از ظاهرت ایراد گرفت یا ده تا بزار روش به خودش برگردون یا بگو تا حالا تو اینه نگاه کردی😒 همی ...

من با اين موافقم

خيلي با ناز بگو عزيزم پاشو تو اينه خودتو ببين

بعدش هرچي گفت فقط بخند