2777
2789
بارها بهش گفتم با این حرفات دلمو میشکنی.خیلی وقتا دلم میخواد لال بشی و از این دنیا بری.میگه تو لیاقت ...

سعی کن وقتی باهاش حرف میزنی آروم و متین به نظرش بیاد زیاد نچسب بهش و باهاش حرف بزن به خودت برس با فاصله ازش باهاش صحبت کن تاکید میکنم گریه به هیچ وجه نکن خودتو تحویل بگیر اما نه با غرور

بهش بگو خب اگه من هر ایرادی دارم انتخاب تو بودم 

ازش تعریف کن و بهش بگو انتخاب من اما عالیه 

اگه قرار باشه توهم دنبال ایرادای اون باشی کم میاری چون اونم هی میگرده و ازت ایراد پیدا میگنه اتفاقا باید برعکسش رفتار کنی که اونم یاد بگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن وقتی باهاش حرف میزنی آروم و متین به نظرش بیاد زیاد نچسب بهش و باهاش حرف بزن به خودت برس با فا ...

واقعا کار سختیه ممکنه زمان ببره تا تاثیر بذاره ولی امتحان کن ضرر نمیکنی بعدم تا درست نشده بچه نیار وگرنه چند سال که بگذره و بچت متوجه این بی احترامی خانواده بشه مشکلاتت چند برابر میشه

واقعا کار سختیه ممکنه زمان ببره تا تاثیر بذاره ولی امتحان کن ضرر نمیکنی بعدم تا درست نشده بچه نیار و ...

امروز بعم گفت خودتو دوس ندارم فقط ازت یه بچه میخوام

گلم،خونوادگی همشون اینطورن.دو تا برادرش طلاق گرفته.هر جفتشونم میگن زناشون بد بودن.همشون زبونشون عین ...

اگه سعیتو بکنی حتما میتونی درستش کنی  اون خودش اعتماد بنفس پایینی داره و دچار یه خلا هست که تو خانودشون هم دیده میشه 

پس سعی کن به روش نیاری جواب عکس میگیری بهش نزدیک شو ازش تعریف کن بهش بگو که با برادراش فرق داره و خیلی مهربونه

مقابلش نباش کنارش باش

وای خدا نکنه .اجی ما تقریبا هروز رابطه بدونه جلوگیری داریم دارو نمیخورم ولی باردار نمیشم الان ۲ماهه ...

همسن منی منم کم کم دارم میرم برا اقدام یکماهه اقدام کردم نشد. .....منم مثه تو میترسم نازا باشم😔😔

لایک✖️ کامنت😍😋❤️❤️🔥👁️

میشه بگی وقتی این حرفو زد تو چکار کردی و چی بهش گفتی

اصلا یادم نیس عزیزم.خیلی حرف تو حرف شد.الان یه سالی میشد دعوا نکرده بودیم.ولی کلا ادم بسیار مغروریه.جلوی همه سر تعظیم فرود میاره و زبونشم کوتاهه.اعتماد بنفسشم پایینه.کافیه من ۱ کلمه بهش بگم برگبارم میبنده

برعکس شوهرمنه موهام انقدر پره میگه برو کچل کن. بابا مردا دیونن.

تو جامعه ما رفتار با جنس مخالف رو اموزش ندادن

خانما يكم خودشون رعايت ميكنند اغلب

اقايون ببخشيد مثل يابو رفتار ميكنن اكثرا

اصلا یادم نیس عزیزم.خیلی حرف تو حرف شد.الان یه سالی میشد دعوا نکرده بودیم.ولی کلا ادم بسیار مغروریه. ...

پس اعتماد به نفس خودت رو ببر بالا

ورزش كن يا برقص

ارايش كن

موهاتو درست كن

كتاب بخون

خودت رو بايد دوست داشته باشي

امروز بعم گفت خودتو دوس ندارم فقط ازت یه بچه میخوام

لطفا تا مشكلاتت رو حل نكردي بچه دار نشو

اينبار كه اين حرفو زد بهش بگو من ميخام پدر بچم عاشقم باشه اگه تو نميتوني من ميرم از يك زن ديگه بچه دار شو

محكم باش شما عروسك بازي ايشون يا ماشين جوجه كشي نيستي

جوابش رو بده اينجوري تا حساب كار دستش بياد

اگه لازم شد برو مشاوره باهاش

اگه نيومد خانواده خودت و ايشون رو در جريان بذار