2777
2789

بنظرم اگه شد ي كارگر نيمه وقت بگير غذا درست كنه خونه تو مرتب كنه

ظرف بشوره

لباس بچه رو بشوره

هر روز بياد تا ي ماه

واقعا ارزش داره

جمعه ها هم شوهرت هست

بعد ي ماه هفته اي ي روز كارگر بگير 

تا شش ماه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا شایدم من پرتوقعم آخه مامانم اینا بعداز اینکه متوجه شدن من باردارم و با وجود اینکه زمان تقریبیه زایمانمم میدونستن با این حال رفتن حج ثبت نام کردن که دقیقا بیست روز بعد زایمان من باید برن منم خیلی بهم برخورده ولی هیچی نگفتم،اگه من بودم هیچ وقت این کارو نمی کردم که دخترم و تو همچین موقعیتی که به کمک احتیاج داره یکماه تنها بزارم

آره واسه کار خونه میشه کارگر گرفت ولی آخه آدم نمیتونه بهش اطمینان کنه بچه هارو بسپره بهش  بره بخوابه من سر پسرم به شدت بی خوابی می کشیدم وتو روز دوست داشتم که بخوابم واز بی خوابی مریض شدم

آره واسه کار خونه میشه کارگر گرفت ولی آخه آدم نمیتونه بهش اطمینان کنه بچه هارو بسپره بهش  بره ب ...

خوب خیلی عالیه

کارگر بگیر صبح تا ظهر ...تمام کارهای دم دستی خونه ات روبراه میشه 

بچه هم که بیست و چهار ساعت بیدار نیست 

هر وقت اون خوابید تو هم بخواب

یه مدت هم بگذره دستت میاد کارگرت تا چه حد مطمئنه. توی خونه خودت می تونی بچه رو بدی دستش . قرار نیست ببره بیرون که

و خدا برای من کافیست.....