2777
2789

از وقتی میخوابم خواب میبینم از گذشته تا زمانی که بیدار شم همینطور مغزم مشغوله .امکان نداره هیچ شبی خواب نبینم .گاهی هم صبح ها که همسرم میره خواب شفاف میبینم خواب میبینم یکی وارد خونه شد ولی من‌نمیتونم از جام بیرون بیام و ببینم کیه.انقدر این خوابو میبینم  که تو خواب به خودم میگم نترس این فقط یه خوابه 

چیکار کنم انقدر خواب نبینم 

خدایا سپاسگزارم که همیشه بهترین ها رو نصیبم میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی بگم بهت خوابهایی که به این اندازه شفافن و تو خواب ببیننده خواب میدونه که خوابه یه قدم از رویای صادقه جلوتره

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
ب واقعیت تبدیل میشه؟

خیلی خواب های بهم ریخته ای هست.خیلی کم.

ولی همیشه انگار تو هواب تو یه زندگی دیگه هستم با ادمای گذشته تو هونه های قبلی 

شام دير نخور قبل از خواب آيت الكرسي بخون خيلي بده منم خيلي عذاب كشيدم اوليل ازدواجم

میخونم .صلوات میفرستم .حتی سعی میکنم جملات مثبت به کار ببرم .قبل خواب کلی شکر گزاری میکنم .و مشکلم اینه که صبح ها که بیدار میشم انگار نخوابیدم خسته و کسل هستم 

یه چیزی بگم بهت خوابهایی که به این اندازه شفافن و تو خواب ببیننده خواب میدونه که خوابه یه قدم از روی ...

من  دقیقا میدونم خوابم و زمانی که دارم اون ترس رو تجربه میکنم دائما به خودم میگم که چیزی نیست خوابه و منتظر باش که تموم بشه 

من  دقیقا میدونم خوابم و زمانی که دارم اون ترس رو تجربه میکنم دائما به خودم میگم که چیزی نیست خ ...

حتما مواظب باش به احتمال زیاد واقعیت داری میبینی

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
بخاطر خواب هايي كه ميبيني از من كه ميشنوي برو دكتر من نرفتم بعد از حاملگيم به همه چيز منفي شدم هورمو ...

یعنی برم‌پیش روانشناس 

خیلی خواب های بهم ریخته ای هست.خیلی کم. ولی همیشه انگار تو هواب تو یه زندگی دیگه هستم با ادمای گذشت ...

ی آیه ایی تو قرآن خس دقیق نمیدونم چیه از آدمی ک متخصص تره بپرس بخون

خودت باش.مگ خودت چشه:/