2777
2789
وقتی به دنیا میاد اگه دور سر خیلی کم باشه میکروسفالی و اگه خیلی زیاد باشه هیدرو سفالی میگن که متاسفا ...

خيلي كم چنده ؟!خيلي زياد چنده ؟!

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی به دنیا میاد اگه دور سر خیلی کم باشه میکروسفالی و اگه خیلی زیاد باشه هیدرو سفالی میگن که متاسفا ...

ممنون عزیز دلم .بعد اینارو تو بیمارستان بهمون میگن کم یا زیاد باسه یا باید خودمون ببریم دکتر؟؟؟؟

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
عزیزم‌تو‌سه ماهگی چن بود مگه ام ار ای هم‌بردین؟؟

توی برگه واکسن پسرم ینی بدو تولد زده بود 31

3 ماهگی فک کنم 38 بود ک الان ک یک ساله 46 هستش اما همه میگفتن تو بیمارستان اشتباه ثبت کردن 

توی برگه واکسن پسرم ینی بدو تولد زده بود 31  3 ماهگی فک کنم 38 بود ک الان ک یک ساله 46 هستش ام ...

خب سه ماهذاول ک‌نرمال بوده رشدش ۷سانت بوده دیگه زیادی رشد نکرده کههه😮

ببین دور سر بچه باید تا ۱۲ ماهگی ۱۲ سانت افزایش داشته باشه حدودا. ۳ ماه اول، ماهی ۲ سانت. ۳ ماه دو ...

بچه من به دنیا اومد ۳۳و نیم بود دور سرش 

یازده ماهگی ۴۵ و نیم بود تقریبا 

اگه تا یک سالگیش بازم رشد کنه سرش مشکلی داره یعنی ؟؟؟

بیشتر از دوازده سانت میشه اونجوری

خب سه ماهذاول ک‌نرمال بوده رشدش ۷سانت بوده دیگه زیادی رشد نکرده کههه😮

نمیدونم والا واکسن ی سالگیشو ک زدیم دکتر بهداشت گف ی ماه دیگه برای دور سرش بیار ببینیمش نگران شدم دیکه دوباره 

میشه اکه تو این زمینه اطلاعاتی دارین بگین ؟ بازم توضیح بدین ینی چی عقبترن؟ 

کارایی که بچه ها به اقتضای سنشون انجام میدن اینا ممکنه چند ماه دیرتر انجام بدن مثل نشستن حرکت کردن ودر کل چیزهایی که مربوط به مغزه