2789
عنوان

سلام

132 بازدید | 22 پست

بچه ها خیلی دلم پر از این دنیا پدرم 10ماهه ازدست دادم دوتا برادربیکار دارم هیچ سرمایه ای ندارن مادرم چشماش روز به روز کم سو میشه وسعم نمیسه ببرم برا عمل خودمم ازدواج کردم وضع زندگیم خوب نیست بهش کمک کنم خیلی دلم پر بخدا قصد ناراحت کردن کسی نداشتم ازهمگی میخوام فقط دعا بکنید مشکلاتم حل بشه بخدا حامله ام برابچم این همه غصه خوب نیست ولی چکاربکنم مادرمه میبینم روز به روز حالم بدترمیشه ببخشیداگه ناراحتتون کردم خدا هیچ کسیو ناامیدنکنه برام ازته دلتون دعابکنید التماس میکنم محتاج دعاتونم قول میدم خبر حل مشکلاتمو بگم بهتون یا علی 

خدا دستتو بگیره

انشاالله مشکلااتت حل بشن

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ب دلتون آرامش بده 

سایه مادرتونم با صحت و سلامت  بالای سرتون حفظ کنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الهی عزیزم .

ان شا ءالله مشکلاتتون حل شه ب حق علی 😍😍😍😍

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

سلام، ان شا الله به زودی مشکلاتتون حل بشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ببین تو الان چندتا مشکل داری

اگه برا داداشت کار پیدا بشه

ناراحتی خودت برطرف میشه

وضع مالیت ن بهتر میشه

بعد یه مدت م بجای غصه خوردن میتونی مادرتو درمان کنی

پس بگرد دنبال کار برای داداشات

به خودشونم بگو

یکم خودشونو سفت بگیرن

بشین در باره مشکلات باهاشون صحبت کن که قانع بشن

خیلی دلم پر بخدا شب وروز فقط کارم گریه اس دیگه بعد خدا گفتم شمام دعابکنید شاید فرجی شد 

عزیزم با گریه و غصه  ک چیزی درست نمیشه شما بارداری باید به فکر خودتم باشی 

کارگری برادرات نمیشه برن ؟

خدا شفا میده مادرتو ان شاالله 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/