setia_banoo مدیر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 3715 عنوان کمکم کنید😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 22 پست دخترم پنج ماهشهشبا خیلی تند تند پا میشه از خواب..یه کوچولو شیر میخوره میخوابه باز نیم ساعت دیگه پا میشههرچی بزرگتر میشه داره بدتر میشهدارم از بی خوابی میمیرم چرا اینجوریه از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻 1397/10/09 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setia_banoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 3715 پس تو خونشه نمیشه کاریش کردخخخخخ خداییش پسرم تا صبح میخابید عزیزدلم خیلی اروم و ساکت بود برعکس خودم& ... چیکار کنم😭😭😭 از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻
setia_banoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 3715 نه بابا من نشسته میدم از اولش تا الان ببین چقدر خسته بودم نشسته چرت میزدم خدا رو شکر راحت شدم اخ منم نشسته چرت میزنم در حدی خوابم عمیق میشه ک خوابم میبینم تو همون حالت از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻
pegi8968 عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 2284 چیکار کنم😭😭😭 نمیدونم والا همیشه اینجوره یا جدیدا شاید دلش درد میکنه جاییش درد میکنه نسوخته من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم
setia_banoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 3715 نمیدونم والا همیشه اینجوره یا جدیدا شاید دلش درد میکنه جاییش درد میکنه نسوخته چند شبه اینجوری شدهغذای کمکی چی باید بش بدمبا چی شروع کنم از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻
pegi8968 عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 2284 چند شبه اینجوری شده غذای کمکی چی باید بش بدم با چی شروع کنم حریره بادام با اردبرنج و بادام بخیسون یکی رنده کن بمز بنداز توش بده من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم
setia_banoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 3715 حریره بادام با اردبرنج و بادام بخیسون یکی رنده کن بمز بنداز توش بده ممنون عزیزم از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻
مهلا۶۰ عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 1632 با چی شروع کردی؟ اول حریره بادوم . بعدم سرلاک برنج و شیر و آش دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر چقدر خسته ام آ