2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭

153 بازدید | 22 پست

دخترم پنج ماهشه

شبا خیلی تند تند پا میشه از خواب..یه کوچولو شیر میخوره میخوابه باز نیم ساعت دیگه پا میشه

هرچی بزرگتر میشه داره بدتر میشه

دارم از بی خوابی میمیرم  چرا اینجوریه

اللهم صل علی محمد و آل محمد🩵

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من از وقتی کمکی میدم یه وعده ش رو گذاشتم‌یه ساعت قبل خوابش بعد نیم ساعتم شیر میخوره تا بخوره دیگه خو ...

خیلی اذیتم خیلی گیج خوابم همش

گشنشه شیرت سیرش نمیکنه شبا شیر خشک بش بده تا صبح میخابه منم پسرم شیرم سیرش نمیکرد شیر خشک بش دادم اخ ...

فرقی نمیکنه شیر خشکم میخوره باز پامیشه

خیلی اذیتم خیلی گیج خوابم همش

من تا ۴ ماهگیش اینجوری بودم اون شیر میخورد من چرت میزدم وای وای یبار خوابم برده بود سینه م جلوی بینیش رو گرفته بود از تکونش بیدار شدم خیلی بد بود

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

بعضی بچه ها اینجورین. بچه یکی از بستگان من تا دو سالگی هم هر نیم ساعت بیدار میشد شیر میخورد.. شیره جون مامانش بیچاره رو کشیده بود

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
من تا ۴ ماهگیش اینجوری بودم اون شیر میخورد من چرت میزدم وای وای یبار خوابم برده بود سینه م جلوی بینی ...

وای خیلی باید مواظب باشی

من ک اصلا جرات نمیکنم دراز کشیده شیرش بدم

فرقی نمیکنه شیر خشکم میخوره باز پامیشه

پس تو خونشه نمیشه کاریش کردخخخخخ خداییش پسرم تا صبح میخابید عزیزدلم خیلی اروم و ساکت بود برعکس خودم 

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم