2777
2789
عنوان

شوهرم بچه ننس

172 بازدید | 19 پست

شوهرم خیلی بچه ننست واسه هرکاری از اون مشورت میخواد کوچکترین حرفایی که بینمون ردوبدل میشه میگه بهش میگم نگو میگه باشه بعدمیبینم مادرش میدونه واسه آیندمون حرف میزنم میگه از مامانمم بپرسیم میگم بریم فلان جا میگه به مامانم بگم چیکار کنم کنترلشو بگیرم دست خودم

میشه واسه اینکه حاجتام روا شن دعا کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم اینطوری بود نامزدین؟

اره مثلا رفتم پیش ماما کیست دارم رفته به مادرش گفته اونم امروز برگشت بهم گفت نکنه نازا باشی

اره مثلا رفتم پیش ماما کیست دارم رفته به مادرش گفته اونم امروز برگشت بهم گفت نکنه نازا باشی

شوهر منم اینطور بود تا وفتی عروسی نکنید درست نمیشه قضیه 

چون. کنار مامانشع ازش حرف میکشه

ما اومدیم خونمون پختمش الان خودش مسائلمونو میگه نگیا به مامان فلان چیزو 

هرچیزی بخوادواسم بخره میبینم قبلا اجازشو از مادرش گرفته

نامزدی همینه گلم چون کنار مادرشه 

درضمن سعی کن بفهمونی که عاشق مادرشی این یادت نره حتی شده الکی اونوقت حرف تو میشه واسه شوهرت سند

شوهر منم اینطور بود تا وفتی عروسی نکنید درست نمیشه قضیه  چون. کنار مامانشع ازش حرف میکشه ما ا ...

میترسم‌درست نشه این

شوهر منم اینطور بود تا وفتی عروسی نکنید درست نمیشه قضیه  چون. کنار مامانشع ازش حرف میکشه ما ا ...

دقیقا مثل ما ماهم دوره نامزدی از شوهرم حرف میکشید ولی الان شوهرم میگه اگه حرفی از خودمون از دهن کسی بشنوم نه من نه تو😤