2777
2789
عنوان

خانواده شوهر...

619 بازدید | 29 پست

سلام خانوما ...

شوهر من تک پسر هست ...

و‌ما یک شهر غریب زندگی میکنیم دور از خانواده ها...مادر شوهر و پدرشوهرم فوق العاده با من لج هستن هرچقدر هم خوبی کنم بازم اگه برم خونشون با اشک میام بیرون...حالا ما این هفته می‌خوابیم بریم جا خانواده ها باید نظرتون من برم ی نه؟اینم بگم خیلی رو خودم فشار میارم بعدش ک چرا جوابشون ندادم...موندم ب خدا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو عزيزم اين حرفا چيه حالا سالي چند دفعه ك بيشتر نيست سعي كن آستانه تحملت رو بالا ببري

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

من خودم مثل توهستم

اما الان روابطم جوری کردم ک خیلی نمی ایستم یعنی میرم ها ولی برای۱وعده سعی می کنم بیرونم بریم که کارهم نکنم 😊اگه از رفتاری ناراحت شم ب همسرم میگم بهشون بگه 

وازطرفیم همسرم میگم هواشونوداشته باش پدرومادرتوهستن...

الان راحتم گفتم ب توام بگم شاید ب دردت خورد

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑

عزيزم به نظر من برو چون هرچي باشن خانواده شوهرتن نبايد كسي رو با خودت بد كني بيخيال ديگه يكم بد بگزرون و اينكه اصلا خود خوري نكن هر كسي يه فرهنگي داره ديگه

خدايا ممنونم بخاطره معجزه اي كه برام اتفاق افتاد 🙏🙏🙏♥️♥️♥️

ببین ب نظر من باید تحت هر شرایطی ادم جواب طرف مقابل رو بده اگه طرف عمدی داره ناراحتت میکنه اما...اما ن با عصبانیت در اوج ارامش حرفتو خیلی راحت بزن وقتی ناراحتت میکنن.وقتی کسی به خودش اجازه داد تورو ناراحت کنه تو چرا جواب ندی