بچه ها اگه حجامت و بادکش رحم تو تهران رفتین بگین کجا و خوب بود یا نه ؟! چقدر هزینه کردین ؟ چند جلسه .؟! اگرم تهران نیستین بازم بگید اگه رفتین نتیجه اش چطور بوده . خواهشا چون موندم کجا برم ؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من الان دارم میرم چون بی دلیل باردار نمیشم مشکلی نداریم ولی باردار نمیشم. چهارده جلسه باید برم بادکش تخمدان هر یه روز در میان که چهار جلسه رفتم بادکش که تموم بشه تخمدان راستو چپ باید حجامت بشه بعدم زالو میندازن رو شکمم همراه اینا دارو گیاهی که مصرف میکنم دکترم گفت چهل روز رعایت کنی حامله میشی. میشه بپرسم بادکش رجم کجا میشه؟ راستی بادکش هم جلسه ای ده تومن
با رازیانه و دوسین و اصلاح تغذیه و گرمیجات و حموم و هفته ای دوبار رفتن اونم ۱۵ دق بیشتر نباشه و حرص و استرس و کم کردم .من تو یک دوره خیلی استرس داشتم . فقط ماله اونا بود