2777
2789
عنوان

حجامت و بادکش رحم کیا رفتن ؟!!فوررررررییییی 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 40 پست
چطوری ؟!میگی عزیزم . من خودم بادکش دارم از این پمپیا 

لیوان الکل یه چاقو پنبه

پنبه رو میزنم سر چاقو الکلی میکنم اتیش میزنم میکنم تو لیوان زود میزنم به بدنم فیلمشو اپارات سرچ کن

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انقلاب رفتم مشکلت چیه؟

من در خال حاضر دکتر تشخیص داده رحمم سرده و برای همین سقط داشتم ‌ البته این تنها درنانم نبود . اول کیستام حل شد بعد باردار شدم سقط شد . الان میگه از سردی رحمته

ریحانه 36:

آدرس:تهران، اتوبان اشرفی اصفهانی، باغ فیض جنب آستانه مقدس امامزادگان سید جعفر و حمیده خاتونتلفن:02144468323

آدرس: تهران میدان انقلاب خیابان آزادی بعد از تقاطع جمالزاده نرسیده به بانک پاسارگاد پلاک ۸۱

تلفن های مرکز:

۰۲۱۶۶۹۰۴۶۷۳

۰۲۱۶۶۹۰۴۶۷۴

۰۲۱۶۶۹۰۴۶۷۶

لیوان الکل یه چاقو پنبه پنبه رو میزنم سر چاقو الکلی میکنم اتیش میزنم میکنم تو لیوان زود میزنم به بد ...

نمیسوزه . من دیدم به چشن خودم که تن مادر شوهرن از بس پنبه الکلش زیاد بود سوخت بخدا 😂😂😂

من در خال حاضر دکتر تشخیص داده رحمم سرده و برای همین سقط داشتم ‌ البته این تنها درنانم نبود . اول کی ...

منم سقط داشتم تنبلی فیبروم

همش درمان شد باردار هم شدم

اونجا پزشک زنان داره میتونی بری مشورت کنی دارو هم بهت میده

نمیسوزه . من دیدم به چشن خودم که تن مادر شوهرن از بس پنبه الکلش زیاد بود سوخت بخدا 😂😂😂

خوب دیگه باید نکات ایمنی رو رعایت کنی رو بدنت نگیر دستت رو جایی رو الکلی نکن الکی پنبه رو سفت بپیچ دور چاقو الکل اضافیشو بگیر

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
منم سقط داشتم تنبلی فیبروم همش درمان شد باردار هم شدم اونجا پزشک زنان داره میتونی بری مشورت کنی دا ...

نن تحت نظر پزشک هستم .خودشم پزشک ولی در ادامه رفتهدطب سنتی و اینا . خیلیم خوبه . اونم گف برو پونک . اما بازم من گفتم تحقیق کنم .نمیدونی چقدره هزینش؟؟؟؟