2777
2789

من عاشق ی اقا پسری شدم ک اخلاقا و قیافتا خوبه ایشونم ب گفته خودش همینطور اما خداوکیلی چیزی در خودم نمیبینم ک عاشقم بشه شایدم خودمو دست کم میگیرم  -_- ولی خیلی شک دارم ب عشقش چیکار کنم؟؟

حتی بارها گفته ک بیام خاستگاریت ک البته جدی و شوخیشو درست متوجه نشدم ولی من ب همین دلیل ک احساسشو باور نداشتم هر دفعه سکوت کردم و گاهیم خندیدم چون هنوزم مطمئن نیستم از احساسش راهنمایی میخوام دوستان  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضع مالیش چطوره؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

والا ما دوست پسرنداشتیم وتو فامیل این رسم ها را نداشتیم.

اما همه پسرها این حرف را می زنند که بیاییم خواستگاری ولی پای عمل چیز دیگری میگن.

مواظب باش.وبهتر این ارتباط ها را قطع کنی چون دراصل بازنده اصلی این دوستی شما هستی.

پدر مادرم مطمئنم فعلا قبول نمیکنن ی بارم خودش گفت ی جواب نه بشنوه ب غرورش بر میخوره میترسم

دیگه اگه میخوادت غرور چیه 

لااقل با خانوادت درمیون بزاره 

تو هم مطمعن شی

اون‌روزی‌که‌حرفای‌‌بقیه‌روم‌تاثیر‌نزاره.اون‌روز‌عید‌منه🤨
بزار بیاد یا اینوری میشی یا اونوری بهتر بلا تکلیفیه.دیگه تو زن گرفتن که پسر نمیاد سر خودش کلاه بزاره ...

مطمئنم جواب خانواده نه هست میترسم ب غرورش بر بخوره البته بر میخوره میدونم بلاتکایفم همونجور ک گفتی نمیدونم چیکار کنم

مطمئنم جواب خانواده نه هست میترسم ب غرورش بر بخوره البته بر میخوره میدونم بلاتکایفم همونجور ک گفتی ن ...

نه تو میخای تلاش کنی که خانواوت راصی بشن نه اون تلاش کنه که یه بار نه شنید بار دوم هم بیاد.پس معلدمه سرگرمی هستین واسه هم 😕خب یا کات کنید یا اصلا حرف ازدواج نزین خوش باشید😀