2777
2789
عنوان

نامزدم میگه...!! 🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا عقلا خونه واجب تره ، اما من و همسرم چند وقت پیش ماشبن رو فروختیم و یه ماشبن دیگ ثبت نام کردیم برا سال دیگه ، اینقد اذیت شدیم بدون وسیله کت داشتیم دق میکردیم نمیشد تو سرما بدون وسیله بریم بیرون نمیشد شهرستان پیش مادرم اینا برم ، واقعا اذیت بودیم آخرش از پولی که برا خرید خونه گذاشته بودیم برداشتیم و یه ماشین خریدم که تا سال دیگ زیر پامون باشه ، من میگم اول یه ماشین بعد خونه 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
زمینو از داداشش خریده پول اونم نصفه داده😑😑😑

اشکال نداره دیگه عزیزم..اول زندگی اکثرا همینن ایشالله درکنار هم زندگیتونو میسازین💚❤

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏

ماشین وااااقعا لازمه...ولی خونه مهمتره عزیزم

ایشالله اول یه خونه خوب بخرین بعدشم یه ماشین خوب...همه چیز کم‌کم جور میشه نگران نباش🌹😊

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛
اره منم دردم همینه خیلی اذیتم

میگم که خونه واجب تره ولی خب چطور آدم تو شهر بزرگ بدون ماشین زندگی کنه ، ببین بگو ماشین بخر بعد کم کم پول جمع کن و یا وام بگیر و خورد خورد خونه رو درس کن ، تازه فک نکنم با پول ماشین شما خونه کاملا ساخته بشه درسته؟

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
میگم که خونه واجب تره ولی خب چطور آدم تو شهر بزرگ بدون ماشین زندگی کنه ، ببین بگو ماشین بخر بعد کم ک ...

اره عزیزم خودشم میگه خورد خورد بعدم احتمالا یکی دوسال طول بکشه اخه تا اونموقع که نمیشه😑😑😑

😈😈...Well Well