2777
2789
عنوان

نامزدم میگه...!! 🙄🙄

548 بازدید | 42 پست

هنوز ماشین نداریم خونه ام همینطور ولی داره کار میکنه قرار بود مامانش یه 10 میلیونی بش کمک کنه که بزاره رو پول خودش و ماشین بخره اما میگه ماشین نمیخریم پولشو میزاریم واسه خونه و بعد عید شرو میکنیم کارای خونرو که کم کم تا یه سال دیگه اماده شَن ازم نظر خواست گفت چیکار کنیم منم گفتم فکرامو میکنم حالا نمیدونم اخه ماشینم لازمه دوس ندارم واسه یه بیرون رفتن و منو تا خونمون رسوندن به بقیه رو بندازه... 

😈😈...Well Well

خونه واجب تره...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره کار میکنه با ی پول اندک ی ماشین دست دو قیمت مناسب میخرید انشاءالله

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

خونه خيييلي بهتره

خونه رو بخري خريد ماشين خيلي راحت تره

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

اخه خیلی اذیتیم تو دوران نامزدی که اینقد باهم بیرون میرن و میگردن من واسه اینکه برم خونشون میگه با تاکسی میام دنبالت بیرون که میریم دوستاش زنگ میزنن 20 دیقه دیگه ماشینو بیار از طرفی واسه خاستگاری بهم گفت من یکی دوسال طول میکشه تا بتونم خونرو درست کنم منم فک میکنم خب تا دوسال دیگه باز کار میکنه... 

😈😈...Well Well

خونه که داشته باشی کم کم ماشینم میخری

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

الان كه اصلا موقع خوبي واسه خريدن ماشين نيست ولي الان هرچي پول دارين جمع كنين يه وام هم بگيرين هرطور شده خونه بخرين خيالتون راحت باشه سقف بالا سرتونه ماشينم ميخرين آينده نگر باش عزيزم