2777
2789
عنوان

حاملگی

132 بازدید | 18 پست

سلام خانوما، من 3 روز مونده به پریودم یه دردای خفیف دارم اول گفتم شاید ماله پریود باشه اما خفیفه امروز بی بی زدم منفی بود حالا تو لباس زیرم یه لکه های ریز میبینم صورتیه یعنی ممکنه لانه گزینی باشه؟؟؟؟؟ همش میگم اشتباه میکنم ولی خدا خدا میکنم باردار باشم، به نظرتون غسل باید بکنم یا غسل نداره؟؟؟؟ صبر میکنم تا تاخیر پریود بعد تست بدم برام دعا کنید خیر باشه😇ممنون. 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

سلام عزیزم منم 21سیکلمه.الان لکه دیدم صورتی😩منم موندم چیه

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جفت بارداریام روز پریودم لک دیدم 

بنظرت یه هفته بعد از تخمک گذاری بیبی جواب مبده؟؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
بنظرت یه هفته بعد از تخمک گذاری بیبی جواب مبده؟؟

نه من سه هفته بعد از نزدکیم مثبت شد چون یه بار بیشتر اقدام نداشتم دقیقا سع هفته بعد مثبت شد دو هفته بعدش که زده بودم منفی شد

الهم صل علی محمد وال محمد😍
اقدام کرده بودی؟؟؟ من 27 سیکلمه منتظرم کاش حامله بتشیم

اره .از بعد پریودمم یسره ترشحاتم زیاد شده.اصلا اینجوری نبودم من ..قبل پریودمم سینه هام درد میکنه اما الان هیچ  دردی ندارم .خون پریودی نیس پس.خدا کنه باشیم انشاالله عید شکمامون بیاد بالا خخخ

نه من سه هفته بعد از نزدکیم مثبت شد چون یه بار بیشتر اقدام نداشتم دقیقا سع هفته بعد مثبت شد دو هفته ...

ینی بعد موعد پری بیب زدی؟،

پری شدی عززم؟؟

پری شدی عززم؟؟

آره متاسفانه، دیگه میره برا ماه بعد ایشالا، حالا جاری و مادر شوهر و بقیه هی ازم میپرسن چرا نی نی نمیاری منم الکی میگم نمیخوایم دیگه نمیدونم چی بگم اصلا" به شماها چه آخه خودمم دوس دارم زود نی نی گیرم بیاد برام دعا کن 😘

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
2790
2778
2791
2779
2792