2777
2789

شوهرم ۱۰ میلیون پول نیاز داره چه دعا یا سوره ای کمک میکنه که بتونیم وام ۱۰ تومنی بگیریم هیچ جا دیگه وام نمیدن بدن هم سودش خیلی زیاده ، کسی از دعایی حاجت مالی گرفته بگه

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه اوضاع اقتصادی انقد خرابه دیگه دعا جواب نمیده

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

اگ ب دعا بود ک همه پولدار بودن😐

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
از کجا میخای وام بگیری

اول خواستیم بانک انصار بگیریم میگه ۱۰ میلیون ۱۸ درصد سوده

اول خواستیم بانک انصار بگیریم میگه ۱۰ میلیون ۱۸ درصد سوده

وای چ زیاد 😭 شرایطش چیه منم ولم میخا بگیرم  اگه گرفتی بمنم بگو گلم

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم

بانک مهر اقتصاد قبلا 4 درصد بود سود وامش الانم فکر کنم همینه ایشالا مشکلتون حل شه

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...
بانک مهر اقتصاد قبلا 4 درصد بود سود وامش الانم فکر کنم همینه ایشالا مشکلتون حل شه

مشکل اینجاس پولی نداریم بذاریم بانک که دوبرابرشو بده شوهرم دانشجو هست هرچی پول داشتیم دادیم برای رهن خونه

2790
2778
2791
2779
2792