2777
2789
عنوان

چرا.اینقدر فرق

444 بازدید | 50 پست

سلام من ادم حسودی نیستم و تو دعاهام بخدا برا همه بهترین هارو میخوام و زمان موفقیت کسی لاحولا میخونم تا از چشم بد به دور باشه.

اینارو گفتم تا فک نکنی حرفام از حسادته

ولی چطوری میشه یه ادم تو سن 22 سالگی ماشین شاسی بلند داشته باشه خونه دو طبقه میلیاردی داشته باشه تحصیلات عالیه و تو اقدام اول هم باردار شه.همه رستوران ها و مراکز خرید بره و با دل سیر خرج کنه.و مسافرت هاش فقط هوایی باشه

و یکیم لنگ یه کار ساده و کرایه خونه و پر کردن یخچال باشه..........

از خواب بیدار شدم خواستم بشینم درس بخونم یه سر رفتم اینیستا .عکسای اون ادم هارو که میگم دیدم سرم صوت کشید چقدر تفاوت تو زندگی......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم میدونی کی رو مخمه؟ مهدیس یه آدم که همش پز میداد پولداره حالا اگه ببینی عروسی کاملا معمولی گرفته آرایشگاه معمولی رفته خوب چرا دروغ میگه آخه ... مثلا اون پول دارع ما نداریم؟ کلا با این جور آدما جور نمیشم

من آموزشگاه و سالن زیبایی دارم سوالی داشتید در خدمتم

الان یه سری میان میگن ظاهر زندگین اونا رو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.