2777
2789
عنوان

دخترم پس کی میای؟!

211 بازدید | 12 پست

از روزی که وجودتو حس کردم در نظرم قرن ها میگذره ....روزهای تلخ و شیرینی رو باهم گذروندیم 💕....بیشتر روزم با خیال تو سپری میشه ، دختر نازم خیلی مشتاق دیدنت هستم ، مشتاق بوییدنت.... این اواخر انتظارت منو دیوونه کرده ، خیلی بد اخلاق شدم و بابایی رو اذیت میکنم ...مثل یه بچه لوس که دم به دقیقه بهانه ای برای گریه داره ! 

بی نهایت استرس دارم،  بی نهایت دلواپسی ...میترسم بعد از بغل کردنت ، دلتنگ تکون خوردنت توی دلم بشم ! میترسم از من دور بشی ....میترسم از تو دور بشم ...لحظه به لحظه که به اومدنت نزدیک میشه ....تپش قلب بی قرارم بیشتر میشه و دوحس شادی و غم به جنگ هم میرن ! امیدوارم سالهای بعد که بزرگتر شدی و مادر شدی حس الان منو درک کنی .....با اینهمه سردرگمی به یک چیز ایمان دارم ، اینکه خیلی دوستت دارم💕💕💕

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم انشالله ک زایمان راحت وبی خطری پسش رو داشته باشی وخوشبختیشو ببینی ویه حامی همیشگی براش باشی و فقط این محبت ها مخصوص بچگیش نباشه و وقتی هم بزرگ شد هنوز بخواهیش وهواشو داشته باشی.....واسه منم دعاکن دلم نی نی میخواد

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

انشاالله که تا آخر هفته میاد بغلت به این فکر کن هفته ی دیگه این موقع بردیش حموم لباساشو عوض کردی شیرشو دادی آروقش رو گرفتی پیچوندی لای پتوش اون خوابیده و هر جند دقیقه لباشو غنچه میکنه ملچ مولوچ میکنه تو هم از نگاه کردنش سیر نمیشی که شوهرت میگه چای میخوری تو هم میگی هیسسسسسس تازه خوابیده میخوای بیدارش کنی😠😠😠😁😁😁😁😁😁

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
انشاالله که تا آخر هفته میاد بغلت به این فکر کن هفته ی دیگه این موقع بردیش حموم لباساشو عوض کردی شیر ...

خدا از ذهنت بشنوه خواهر😍😍😍

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
الهییییی 😍😍😍😍😍 سر زایمانت واسه منم دعا کن نفس 😍❤

چشم حتما عزیز دل

عزیزم من که اول راهم چی بگم پس برای منم دعا کن😍😍😍😍

بسلامتی انشا الله نینیت بیار بغلت😘

عزیزم انشالله ک زایمان راحت وبی خطری پسش رو داشته باشی وخوشبختیشو ببینی ویه حامی همیشگی براش باشی و ...

ان شا الله زود تر دامنت سبز بشه