2777
2789
عنوان

زیبایی طبیعی

4500 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من جزو ادمای حساسم که هر چیزی رو که فکر کنین برای پوست و مو امتحان کردم عاشق وسایل عطاری ام و خیلی درموردشون جستجو میکنم و اما کارایی که من کردم برا پوست و فهمیدم فقط اینا خوبه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

برای مو هر هفته دوبار ماسک ماست بزارین عالی جواب دادو تو شامپوم سدر ریختم برای پوست روزی هفت تا ده لیوان اب ولرم بخورین ماسک گل رس دو باره در هفته وماسک ماست و روغن زیتون برای جوش صورت و روغن هسته انار پوست رو سفید میکنه و لایه برداره

برای موهای زایید صابون رو رنده کردم به روش بن ماری بعد زردچوبه و ارد نخود و ابلیمو رو تو گاز جوشوندم به صابون اضافه کردم بدنمو با اون میشورم هم سفید شده هم موهای زایید کمتر

برا پرپشتی ابرو وازلین و شیر خوبه هر کدوم جدا امتحان کنین

برای خرید روغن اصل هم میتونین بهم بگین تو تبریز ی جا پیدا کردم اصلشو میفروشن من هسته انارو 25 خریدم بقیه شو نمیدونم چند میده ولی خدایی عالی بود