2777
2789
خانم ها حواستون باشه لباس های خوب سایزاشون بهتر از این لباسهای معمولی ایرانی هست. لباسهای معمولی سای ...

من لباس ترک خریدم . نوزده تکه 300تومن . سایز یکه . نمیدونم برای چندماهگیشه. عوض کنم یا نکنم. 

نهال خانوم مامانی عاشقته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لباس ترک خریدم . نوزده تکه 300تومن . سایز یکه . نمیدونم برای چندماهگیشه. عوض کنم یا نکنم. 

سایز یک عالیه برای یکماهگی به بعد خیلی خوبه.

من 6 تیکه سایز صفر خریدم 200تومن شما خیلی تعداد تیکه هاتون بیشتره خیلی خوب خریدین 

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
سایز یک عالیه برای یکماهگی به بعد خیلی خوبه. من 6 تیکه سایز صفر خریدم 200تومن شما خیلی تعداد تیکه ه ...

من سفارشی مستقیم از استانبول گفتم آوردن. دوتا هم پیراهن و دوتا سرهمی.

پیراهن هارو دونه ای 150و سرویس شش تکه سرهم و یه دست بلوز شلوار بیرون مروارید دوز290تومن. سرهم هم سایز یکه پیراهن ها برایپنج شش ماهگی. 

اما نمیدونم به دردم میخورن یا نه. خیلی خوشگلن حیفم میاد نپوشه

نهال خانوم مامانی عاشقته
من سفارشی مستقیم از استانبول گفتم آوردن. دوتا هم پیراهن و دوتا سرهمی. پیراهن هارو دونه ای 150و سروی ...

انقدر به دردتون بخوره که حد نداده اتفاقا خوب کاری کردین هرچی میتونین لباس بخرین لباس خیلی لازمه. من خودم عاشق لباس بچه هستم. من یک سرهمی خریدم 150 سایز صفر همه میگن حیفه زود کوچیکش مبشه اما گفتم فدای سرش کوچیکش بشه خوشم اومد خریدم. 

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...