2777
2789

چهارماه اگر درشت نباشه میشه سایز یک و دو . 

هفت ماه میشه سایز سه .

البته بستگی به وزن بچه تون داره

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهارماه اگر درشت نباشه میشه سایز یک و دو .  هفت ماه میشه سایز سه . البته بستگی به وزن بچه تون ...

سایز صفر هم بخرم؟ یا یک بخرم به بالا

نهال خانوم مامانی عاشقته

سایز صفر سه دست بخر

سایز یک سه دست

سایز دو دو دست

سایز سه سه دست 

برای سیسمونی واقعا لازم میشه. اینهایی که گفتم به جز لباس های مجلسی و لباس های سرهمی هست.

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
خانما نوزاد ۳کیلویی لباس سایز صفر چند وقت اندازشه؟

تا یکماه اندازشه 

سایز صفر هم بخرم؟ یا یک بخرم به بالا

حتما سایز صفر بخرین  خواهرزاده ی من سه و پونصد بود تا یکماه سایز صفر تنش میکردیم 

سایز صفر سه دست بخر سایز یک سه دست سایز دو دو دست سایز سه سه دست  برای سیسمونی واقعا لازم م ...

وای ممنون .... خیلی کمکم کردی. مونده بودم چی چندتا بخرم

نهال خانوم مامانی عاشقته
مرسی گلم ...۴دست واسه نی نیم گرفتم ...گفتم نکنه کم باشه

خیلی خوبه حتما سایز صفر و یک زیاد بخرین چون هنوز ابتدای مادرشدنتونه بخواین راه بیفتین زمان میبره لباساش کثیف بشه سخته شستو شو حتما چندست باشه که اذیت نشین. 

خیلی خوبه حتما سایز صفر و یک زیاد بخرین چون هنوز ابتدای مادرشدنتونه بخواین راه بیفتین زمان میبره لبا ...

نی نی دوممه ...خیلی ناشی نیستم😅😅ولی یادم رفته لباس صفر تا چند وقت اندازه میشه..فاصله بچه ها که از هم زیاد شه اینجوری میشه 

کاربر قدیمی ام ...ترکیده بودم😉😉

خانم ها حواستون باشه لباس های خوب سایزاشون بهتر از این لباسهای معمولی ایرانی هست. لباسهای معمولی سایزاشون بزرگتر در حد دو سانت اینا 

نی نی دوممه ...خیلی ناشی نیستم😅😅ولی یادم رفته لباس صفر تا چند وقت اندازه میشه..فاصله بچه ها که از ...

ان شالله به سلامتی باشه. زایمان راحت داشته باشین.