2777
2789
عنوان

Hcgوزمان بیبی چک

156 بازدید | 22 پست

خانما من این ماه قرص و امپول زدم و۱۲پریودی شبش hcgزدم حالا کی میتونم بیبی بزنم و کی درست جواب میده

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

شنیدم ۱۴ روز بعدش

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من یه هفته بعد منفی بود اما شنیدم تا ۱۴ روز بی بی معتبر نیس

یه هفته بعدتاخیر منفی،بود؟

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

دوهفته بعدش اگ چیزی باشه مربوط به بارداری 

من 16 روز بعد دوتا امپول تیترم 202 بود وای خدا یاد اونروز بخیر چقدر روز عالی بود باورم نمیشد

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
دوهفته بعدش اگ چیزی باشه مربوط به بارداری  من 16 روز بعد دوتا امپول تیترم 202 بود وای خدا یاد ...

چیزی باشه یعنی چی گلم علایم داشته باشم؟

چیزی باشه یعنی چی گلم علایم داشته باشم؟

نه منظورم بی بی چک مثبت یا ازمایش خونه

البته من بازم با دفعه اول باورم نشد سه روز بعد رفتم دوباره ازمایشمو تکرار کردم یه بی بی چک هم زدم همون دفعه اول دوتا خط پررنگ پررنگ انداحت

نه منظورم بی بی چک مثبت یا ازمایش خونه البته من بازم با دفعه اول باورم نشد سه روز بعد رفتم دوباره ا ...

خوشبحالتون 

علایم داشتین؟

چن وقت اقدام بودین ؟

خوشبحالتون  علایم داشتین؟ چن وقت اقدام بودین ؟

توکلت بخدا باشه

انشالله برای شمام میشه

علایم نه یه خونریزی مختصر داشتم با یه درد خاص که اولم خیلییییییی شوهرم ناراحت شد فک کردیم دارم پریود میشم تازه کلی هم اونشب با شوهرم راجب اینکه باید یه دکتر خوب پیدا کنیم و ... حرف زدیم ولی فرداش کم شد پس فرداش قطع شد شک کردم رفتم تیتر دادم

من ماه سوم درمان بود ماه هفتم اقدام

چون پلی کیسنیک شدید بودم با پرولاکتین بالا  و درجریانشون بودم زودرفتم سراغ دوا دکتر

توکلت بخدا باشه انشالله برای شمام میشه علایم نه یه خونریزی مختصر داشتم با یه درد خاص که اولم خیلیی ...

خدابراتون حفظش کنه عزیزم

به سلامتی زایمان کنی 

من یکسال اقدامم وتنبلی داشتم 

هم کلومیفن خوردم هم آمپول رونال اف زدم 

ولی شوهرم یکم تحرکش ضعیف بود البته ۴ماهه قرص میخوره