2777
2789
عنوان

شقاق مقعد

323 بازدید | 7 پست

سلام . بچه ها لطفا یه راهکار خیلی خوب بګید واسه شقاق ؟ یبوست هم خوب نمیشه به دلیل استرس  . دوستان اګه تجربیات خوبی دارید که بهتون کمک کرده لطفا با من به اشتراک بزارید و اینکه چطور میشه که یبوست رو برطرف کرد ؟ همش یبوست هستم و شقاق ګرفتم به دلیل یبوست  هر چی هم میخورم یک بار دوبار خوبه باز یبوست برمیګرده. لطفا یه راهکار خوب بګید  که امتحان کردید و جواب ګرفتید ؟ ممنون میشم دوستان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول باید سعی کنی از استرس دور باشی که نمیشه، بعدش هم تغذیه ات رو اصلاح کنی، من خودم انجیر خشک و برگه زردآلو آب میزنم میخورم، خوبه واسم. توی غذاها هم هر موقع آش و سوپ بخورم مفیده.  بخصوص سوپ جو با شیر و هویج . توی قورمه سبزی هم کرفس می ریزم، یه خورشتی هم من درآوردی درست می کنم متشکل از لوبیا سبز و هویج و کرفس و سیب زمینی گاهی کمی هم لپه داخلش می کنم ، خلاصه اینکه بیشتر باید سبزیجات بخوری 

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

برای شقاق و یبوست یه کم عسل طبیعی و روغن زیتون رو هم بزن با پنبه بمال به مقعدت جدا هم میتونی بزنی عسل برای زخم شقاق خوبه زیتون هم برای یبوست

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw

اوایل دکتر رفتم میګه اګه تحمل نداری باید عمل کنی . بعدم انقد بدجور معاینه کرد که شب تا صبح داشتم ګریه میکردم . من به دلیل رژیم سختی که ګرفتم توو دوران نوجوانی یبوست زیاد شدم بعدم توو خوابګاه نمیتونستم هر چی که ملینه روو بخورم همش پلو و پلو و همش یبوست بودم که یه دو سال پیش مشکل شقاق پیش اومد و من بعد اوون خوب شدم الان به دلیل کارهای دانشګاه دوباره همش استرسی هستم و برګشته الان دو ماهه همش یبوستم  هر چی بګین هم میخورم آلو اسفرزه روغن زیتون یه بار خوبه و بعد دفعه بعد باز یبوست میشم و شقاق  که دارم رووو بدتر میکنه . خسته شدم دیګه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز