2777
2789
عنوان

خيلي حالم بده

897 بازدید | 64 پست

شوهرم فرداشب بليط تركيه داره  بادوستش٤روز نميدونم چطورتحمل كنم ما أين دوساله يروزهم دورازهم نبوديم لطفا نگيد چرا ميره چون تمام سعيموكردم نره اما لج كرده طرف ماهم اين چيزا عاديه ميگن بايد سخت نگيري ميگن بايدمردوازاد بزاري ازاين حرفا اما من چطور ٤روزتحمل كنم دارم ديونه ميشم هنوز نرفته 

آیهان عشق مامانه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی چهار روز مهمونی بدع دورهمی دوستان جاهایی که میخاستی بری بخاطر شوهر جان نمیرفتی بالاخره خوش بگذرون مبینی که دفعه بعد خودت راهی میکنی ایشون رو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

انتالیا نره مشکلی نیست

يعني تركيه استانبول جاش خوبه ميگه بخدا خانوادهاميرن  ميگه ميخوام برم  أين يبارو جاش خوب باشه  تورم ميبرم 

آیهان عشق مامانه😍

چیزی نیس ک خب انقد خودتو ناراحت کنی

راست میگن خب همونجوری ک ما از مردا برای خودمون توفع استقلال داریم این حقو باید برای اونام درنظر بگیریم

پدر نامزد منم شرکتشون ترکیس و اونجان 

نامزدم هف هشت ماه یبار برا ی هفته میره

یبارم باهاش من رفتم

ولی وقتی تنها میره با رضایت راهیش میکنم

برا بحث دلتنگی هم که ویدیوکال واینهمه امکانات هس

براچار روز ب خودت سخت نگیر

يعني تركيه استانبول جاش خوبه ميگه بخدا خانوادهاميرن  ميگه ميخوام برم  أين يبارو جاش خ ...

استانبول شعر قشنگیه پر از مرکز خرید اره بیشتر خانواده ها میرن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گفتم منم ببرشمال گفت باشه ولي نبرده بنظرم داره دست بسرم ميكنه دوروز خونمون همش بحثودعواست

با دوستتون برید نه با همسرتون ... وقتی اینقدر روشن فکرن که تنهایی می رن ترکیه شما هم باید اجازه داشته باشید که تنهایی برید مسافرت...

با دوستتون برید نه با همسرتون ... وقتی اینقدر روشن فکرن که تنهایی می رن ترکیه شما هم باید اجازه داشت ...

گفتم منوببره دوستواشناانجاداريم

آیهان عشق مامانه😍