2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هزینه ی آزمایشات ۱میلیون هزینه ی آی وی اف ۱۳ یا۱۴ تومن من ز زدم پرسیدم این هزینه هارو گفتن

فقط خود عمل ای وی اف ۱۴تومن کجا؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
هزینه ی آزمایشات ۱میلیون هزینه ی آی وی اف ۱۳ یا۱۴ تومن من ز زدم پرسیدم این هزینه هارو گفتن

بیمه باشن دولت میده نهایت با آز و.. بشه ۵تومن.. خواهر شوهر من انجام داد میگفت برام تخمک فیریز کردن ۷۰۰.. ۵تومن هم کل آی وی اف شد.. میگفت دولت خرج کرده هامون رو داد.. ولی چون نگرفت زیاد جزییات نپرسیدم..

من ز زدم رویان گف بجز آزمایشات که ۱تومن میشه  کلش ۱۴ تومن میشه

من خودم رویان پرسیدم گفتن فقط خودعملش میشه ۳تومن،اونجام بابعضی خانما صحبت کردم گفتن کلا بادارو و سونو و همه چی ۵تومن شده

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من خودم رویان پرسیدم گفتن فقط خودعملش میشه ۳تومن،اونجام بابعضی خانما صحبت کردم گفتن کلا بادارو و سون ...

ببین اگه بخوای آی وی اف کنی کلا با همه چی میشه ۱۳ یا ۱۴ تومن ببین دوباره میگم همه چیییییی باهم

۲سال پیش آذربایجان غربی از اشناها انجام دادن شد ۱۳ تومن

چون اون دکتر الان رفته من رویان ز زدم 

با دفترچه ؟ چند میشه حدودا

مراکز خصوصی هیییچ بیمه ای قبول نمیکنن، توصیه میکنم دولتی هم نری... 

من نوین مشهد میرم، داروهام حدود 2 تومن میشد با دفترچه 900

تخمک کشی 3 ونیم

فریز 1 تومن

هربار انتقال 2 تومن

ینی اگه اولین بار بگیره 7 تومن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
مراکز خصوصی هیییچ بیمه ای قبول نمیکنن، توصیه میکنم دولتی هم نری...  من نوین مشهد میرم، داروهام ...

ببخشيد ivf فقط براي تعيين جنسيت هم انجام ميدن يا بايد حتما مشكلي داشتي باشي؟؟

ببخشيد ivf فقط براي تعيين جنسيت هم انجام ميدن يا بايد حتما مشكلي داشتي باشي؟؟

بله

اما نه واسه بارداری اول

واسه بارداری دوم یا سوم انجام میدن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️