2777
2789

من یه فامیلی داشتم هر وقت با شوهرش بحثش میشد میرفت به مامانش میگفت

مامانشم همش میگفت طلاق دخترمو بده

بعد اونا آشتی میکردن یادشون میرفت

انقدر به این کارش ادامه داد که الان داره با شوهرش به خوبی زندگی میکنه

ولی مادره دیگه چشم دیدین دومادشو نداره

یعنی متنفر ازش

باید مثل پشت بالش باشی! سرد که باشی خواستنی تری   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا قبول نمیکنه میگه کارتت دست من باشه و دیگه کاریت نباشه چیکار میکنم  الانم کلی این ماه پول ...

ولی با این همه ریلکسی که تو پیاماشه بعیده اینقدر خودخواهی

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
تو همیه ی چت هایی که تا حالا تو نی نی سایت دیدم متوجه شدم خانم ها خیلی بیشتر از آقایون حرف میزنن &nb ...

طبقه بالایی ما با شوهرش دعواش میشد

یکسره فحش و دعوا

هر 5 دقیقه فقط صدای شوهرو رو میشنیدیم میگفت :خفه

باید مثل پشت بالش باشی! سرد که باشی خواستنی تری   
میدونم حالا چکار کنم  شب کلی گریه کردم  تو کوچه امون ی زن کارگر هست  منو با اون مق ...

بسوزون

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

این ک طلاق گرفتن نداره. کارت گرفتن داره. تا حالا عادتش دادی الانم برو هر ماه ی تیکه طلا بخر. ی سر سوزنم برای خونه خرج نکن بگو برای خودم طلای قسطی خریدم هر ماه باید حقوقمو بدم. اول ناراحت میشه و دعوا میکنه بعد کم کم عادت میکنه. 

میگن دخترا با مامانشون دردو دل میکنن ولی باورتون میشه من حتی حرف دلمو به مامانمم نمیزنم چون هر چی باشه شوهرا یه خوبیایی هم دارن چرا شوهرو پیش بقیه کم ارزش کنیم حتی اگه دعوامم بشه نمیگم چون میدونم طرف منو میگیرنو از شرگوهرم بد میگن نمیگم

نمیخواد چیزی بگی بهش 

یک هفته قهر بمون هیچی نگو 

بعدش برو حساب مشترک رو باز کن و کاراش رو بده دستش 

و بگو این قلک دو نفریمون باشه 

هر ماه میریزیم توش 

البته سورپرایزی این کارو کن 

تموم میشه 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
2790
2778
2791
2779