2777
2789

حیف پوله

رشته ای برو بازارکار داشته باشه حداقل

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا حیفه ؟ برو بهرحال یه مدرک داشته باشی برات اعتماد به نفس میاره که پس فردا نیاز شد کار کنی به مشکل برنخوری 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               

من که میگم حیف پول واقعا دانشگاهامون هیچی یاد نمیدن ۴ تا استاد واقعا بی سواد میزارن که چیزی که بلد نیستن رو به بقیه یاد بدن من ۲ سال دانشگاه رفتم انقدر اذیت میکنن و درس درست حسابی هم نمیدن ترجیح دادم ول کنم و مطالعه آزاد داشته باشم الان دوستاییم که تموم کردن اطلاعاتشون یک سوم منه 

اگه از روی علاقه درس خوندن رو دوس داری برو ولی اگه دمبال بازار کاری فکرش رو نکن...از درس پول در نمیاد..من و شوهرم هر دو فوق لیسانس دانشگاه دولتی داریم زدیم تو کار آزاد غیر مرتبط با درسمون

دردم از یارست و درمان نیز هم
رشاه ای تی خوبه؟

فکر نکنم کار داشته باشه زیاد...حالا بازم بپرس

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
فکر نکنم کار داشته باشه زیاد...حالا بازم بپرس

اتفاقا  ای تی از پردرامدترین هاست. بشرطیکه باسواد دربیای از اب. و خیلی مطالعه ازادهم داشته باشی. نمونش همسرخودم

کلم الناس علی قدر عقولهم  
اتفاقا  ای تی از پردرامدترین هاست. بشرطیکه باسواد دربیای از اب. و خیلی مطالعه ازادهم داشته باشی ...

درصد کمی به همچین درامدی میرسن...امکانش برای همه فراهم نیس

درصد کمی به همچین درامدی میرسن...امکانش برای همه فراهم نیس

درسته چونکه  دانشگاه زیاد اطلاعات مفید نمیده درکنارش باید خودفرد تلاش کنه وکلاس ازاد بره. همسرم نصف حقوقشو برا کلاس و کتاب میده 

کلم الناس علی قدر عقولهم  

برو عزیز الان  لیسانس هم دیگه ارزشش اومده پایین مثل قدیم نیست بگن وااای طرف لیسانس داره . دیگه چه برسه به دیپلم . مدرک داشتن خوبه هم وجه اجتماعی خوبی داره هم تجربت میره بالا هم روابط اجتماعی و برخورد با مردم . من یادمه ترم اول بودم دخترایی میومد که بلد نبودن تو اجتماع چجوری صحبت کنن اخر ترم دیگه خانم شده بودن و با کلاس حرف میزدن  . هم اینکه برای اینده وقتی بچه دار میشی بچت کلاس میزاره مامانم لیسانس یا ارشد داره . من خودم وقتی بچه بودم وقتی بقیه مامانا سیکل داشتن  حال میکردم میگفتم مامانم دیپلمست 😃😃