2821
2789
عنوان

جفت پایین

143 بازدید | 10 پست

سلام.من ۳۴ سالمه و هفته ۱۳ هستم. پریروز سونو بودم و دکتر گفت جفت پایینه. فرداش خونریزی داشتم و تاالان لکه بینی دارم. دو شیاف و قرص یگهم مصرف میکنم.اما هنوز لکه بیتی ادامه داره. چکار کنم

شیافتو مقعدی بذار استراحت کامل کن. تا عصر بهتر نشد برو دکتر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همینجوری بودم سه ماهم بود. لکهای قهوه ای دیدم استراحت مطلق ینی ازجات تکون نخور خیلی اروم دسشویی بخاب. شیاف بموقع بردار من5ماهم ک شد جفت رف خودش بالا کم کم خونریزیم بندامد. زیادم ب خودت استرس وارذ نکن. من تازه ی لخته خونم پشت جف بود ک خودش دفع شد. الانم پسرم 10مااشه😉😉انشالله بسلامتی بچتوبغل کنی

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

استراحت مطلق 😩😩منم به خاطر هماتوم لکه بینی دارم واستراحت مطلقم 😢😩تو هم استراحت کن اونمذمطلق تا جفت خودشو بکشه بالا

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤
سه روزه خوابیدم ولی هنوز قطع نشده، مشکلی نداره،؟

اوههههه کجای کاری 

عزیزم گاهی لازمه بخاطر جفت پایین تا اخر بارداری استراحت باشی 

من ک ن جفتم پایین بود ن خونریزی داشتم تا اخرش استراحت بودم 

والا اینکه میگن فعالیت داشته باشید و ...

مال قدیما بوده ک بدنشون با ما فرق داشته

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی