niloufarrr مدیر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 عنوان حاضرین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 59 پست بااونی که خیلی دوستون داره ولی شما دوسش ندارین ازدواج کنین؟بجاش شما یه نفرو دوس دارید که اون دوستون ندارهکدومو انتخاب میکنین؟ احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم ! 1397/10/08 | 03:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 میتونی... چندسالته؟از نطرخودت درسته پای کسی بسوزی که هیچ اهمیتی براش نداری؟ راستش انقد ادای عاشقارو دراورد یهو رفت که اصن گیجم هنوز احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
mehrnooshiii عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1156 من22سالمه خواستگارم26 اونی که من دوسش داشتم23😂 عالی...من خودم مجردم19سالمه باید به شما راهنمایی بدم😂😂😂 لطفابرام ی صلوات بفرستید😢😔
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 عالی...من خودم مجردم19سالمه باید به شما راهنمایی بدم😂😂😂 عاشقتممم 😂 احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
سنجی عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 996 یه دورانی من داشتم این شرایطو ولی خب بهم خورد روزای خوبی بود قدرشو میدونستم ولی طرف مقابلم نه عزیز ... ممنون همچنین گلم لبخند تورا به دنیا ندهم😍
mehrnooshiii عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1156 راستش انقد ادای عاشقارو دراورد یهو رفت که اصن گیجم هنوز به این فکر کن...نه اولی بودی نه آخری...که یکی وارد زندگیش شده دلبستش کرده و رفته...من تا بله رو از شما نگیرم امشب ولت نمیکنم😂😂😂😂😂😂 لطفابرام ی صلوات بفرستید😢😔
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 به این فکر کن...نه اولی بودی نه آخری...که یکی وارد زندگیش شده دلبستش کرده و رفته...من تا بله رو از ش ... 😂نظرت چیه وایسم موردای بعدی بیان احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
آهوغمگین عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1518 من شوهرمو عاشقش بودم. ولی نمیدونست عاشقشم. اتفاقی دن خواستگاری بعد چند جلسه گفتم که من عاشقش هستم بهم گفت من اونجوری که دوستم داری دوست ندارم. ولی باهاش ازدواج کردم چون خیلی میخواستمشولی الان طوری شده که اونم خیلی دوسم داره. از ازدواجم پشیمون نیستم
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 من شوهرمو عاشقش بودم. ولی نمیدونست عاشقشم. اتفاقی دن خواستگاری بعد چند جلسه گفتم که من عاشقش هستم به ... خداروشکر عزیزدلم احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
mehrnooshiii عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1156 😂نظرت چیه وایسم موردای بعدی بیان 😂😂😂😂من میگم بله رو بدون زیرلفظی هم حتی بگو😂😂😂اگه شرایطش خوبه و دوست داره و میدونی خوشبختی باهاش...تاتنور داغه بچسبون یعنی بچسبووونااااا😂😂😂😂 لطفابرام ی صلوات بفرستید😢😔
barbara1368 عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1867 من با مورد اولی.دوسش نداشتم عاشقمه الان منم خیلی دوسش دارم و از انتخابم پشیمون نیستم افسانه یِ حیات حرفی جز این نبود یا مرگِ آرزو یا آرزویِ مرگ
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 😂😂😂😂من میگم بله رو بدون زیرلفظی هم حتی بگو😂😂😂اگه شرایطش خوبه و دوست داره و میدونی خوشبختی باه ... 😂😂وای خدایا نمیدونی چقد ب بیچاره زور میگم انگار دارم حرصمو سرش خالی میکنمبدبخت میاد عاشقونه حرف بزنه یجور حرف میزنم پشیمون میشه اسطوره ایم احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 من با مورد اولی.دوسش نداشتم عاشقمه الان منم خیلی دوسش دارم و از انتخابم پشیمون نیستم خدارشکر عزیزممم😘 احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
mehrnooshiii عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1156 😂😂وای خدایا نمیدونی چقد ب بیچاره زور میگم انگار دارم حرصمو سرش خالی میکنم بدبخت میاد عاشقونه حرف ... 😂😂😂😂😂بیچاره...نه خدایی اگه میدونی شرایطش خوبه قبول کن این دوست داشتن هم زود گذره...اما دوست داشتنی که بعد از ازدواج به وجود بیاد پایداره لطفابرام ی صلوات بفرستید😢😔
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 😂😂😂😂😂بیچاره...نه خدایی اگه میدونی شرایطش خوبه قبول کن این دوست داشتن هم زود گذره...اما دوست داش ... ایشالا،ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی موفق باشی احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !