niloufarrr مدیر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 عنوان حاضرین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 59 پست بااونی که خیلی دوستون داره ولی شما دوسش ندارین ازدواج کنین؟بجاش شما یه نفرو دوس دارید که اون دوستون ندارهکدومو انتخاب میکنین؟ احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم ! 1397/10/08 | 03:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 چرا خوابم نمیبره😭😭😭😭😭 ممنممم احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
سنجی عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 996 ممنممم دیوونه شدم انقد فک کردمو استرس گرفتم لبخند تورا به دنیا ندهم😍
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 دیوونه شدم انقد فک کردمو استرس گرفتم چرااا سرچی احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
سنجی عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 996 چرااا سرچی همش فکر ولنتاین،فکر روز مرد ک چی بخرم چی سفارش بدم چی درس کنمبعد از اون پریدم ی شاخه دیگه،ک مهمونی بگیرم چی درس کنم چی درس نکنم😂 لبخند تورا به دنیا ندهم😍
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 همش فکر ولنتاین،فکر روز مرد ک چی بخرم چی سفارش بدم چی درس کنم بعد از اون پریدم ی شاخه دیگه،ک مهمونی ... عشقم تا باشه ازین استرسای خوب😍 احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
mehrnooshiii عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1156 😔میدونی الان دقیقا تو این شرایطم،اولی شرایطش خوبه دوسمم داره چندساله ولی من حسی ندارم اگه با اولی که دوست داره ازدواج کنی میتونه عاشقت کنه...وقتی چندسال گذشت بچه دار شدی اصلا یادت میره کسیو قبلا دوست داشتی یا نه...ازدواجتو کن ابجی خودتو بدبخت نکن...طرف هم میخوادت هم موقعیتش جوره...فراموش کن کسیو که دوست نداره...تو ردش کنی...بنطرت زن گیره اون نمیاد؟خودت میمونی با تنهایی و غصه ی ی عشقه پوچ.. لطفابرام ی صلوات بفرستید😢😔
سنجی عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 996 عشقم تا باشه ازین استرسای خوب😍 کجاش خوبه دیوونم کرد انقد حرص خوردم،خسته شدم از دوره عقد دیگه کی میشه برم سرزندگیم😭 لبخند تورا به دنیا ندهم😍
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 اگه با اولی که دوست داره ازدواج کنی میتونه عاشقت کنه...وقتی چندسال گذشت بچه دار شدی اصلا یادت میره ک ... 😔امیدوارم بتونم میترسم که حس پیدانکنم احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
mehrnooshiii عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1156 عشقم تا باشه ازین استرسای خوب😍 خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد...خواهان کسی باش که خواهان تو باشد لطفابرام ی صلوات بفرستید😢😔
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 کجاش خوبه دیوونم کرد انقد حرص خوردم،خسته شدم از دوره عقد دیگه کی میشه برم سرزندگیم😭 یه دورانی من داشتم این شرایطو ولی خب بهم خوردروزای خوبی بود قدرشو میدونستم ولی طرف مقابلم نهعزیزم کلی لذت ببر اتفاقا برااونی که برگذارکننده مراسم لذت بیشتری داره پیشاپیش خوشبگذره و موفق باشی احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد...خواهان کسی باش که خواهان تو باشد 😍ممنونم احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
mehrnooshiii عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1156 😔امیدوارم بتونم میترسم که حس پیدانکنم میتونی... چندسالته؟از نطرخودت درسته پای کسی بسوزی که هیچ اهمیتی براش نداری؟ لطفابرام ی صلوات بفرستید😢😔
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 میتونی... چندسالته؟از نطرخودت درسته پای کسی بسوزی که هیچ اهمیتی براش نداری؟ من22سالمه خواستگارم26اونی که من دوسش داشتم23😂 احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !