2777
2789
عنوان

ميترسم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خب شکل ارتباط تغییر میکنه اما نمیشه گفت سرد میشه،مثلا ما قبل بچه دائم شوخی و سربه سر هم گذاشتن و از سر و کول هم بالا رفتن اما الان که دختر بزرگم 6 سالشه،حتی لباس پوشیدنا تو خونه تغییر کرده،99 درصد شبا دوتایی تنها مثل قدیم نمیخوابیم و خیلی چیزای دیگه تو روابط خصوصی اما مثل قبل همو دوست داریم 

تا حداقل دوسه سال سرد.ولی کم کم روبه راه میشه اگه خودت بخوای. و همسر و خودت روحیت رو حفظ کنی که افس ...

يعني بيشترش به تلاش خود آدم بستگي داره👍

يا امام رضا...بطلب❤️
من باردارم شوهرم از الان حساسیت نشون میده ولی اهمیت نمیدم هر اتفاقی بیافته هر دو تامون به همدیگه نیا ...

خداروشكر همسرم دركش بالاست 

تو زندگي بهم ثابت شده 

متاسفانه من خيلي حساسم و زودرنج و خيلي به همسرم وابستم

يا امام رضا...بطلب❤️
دقيقا ترسم از هميناست🙁 آخ آخ😓

خب این تغییرات طبیعیه،اوایل که نوزادن و کم خوابی و خستگی،بعدم کمی بزرگتر میشن جلوشون خیلی چیزارو باید رعایت کرد...اما صددرصد شیرینیشون میارزه به این تغییرات

نه عزیزم.تغییرات مثبت هستن.یه عشق مشترک بزرگ بین خودت و همسرت

اميدوارم 

بچه دار شدنمون هروقت كه خدا بخواد و بشه به اجبار هيچكسي نيست خودمون دوست داريم اما اگه بدونم قراره زندگيم سرد بشه تصميمتو عوض ميكنم

نمي دونم خدا به دلم آرامش بده

و به شماهم شيريني و خوشبختي بيشتر تو زندگيتون😍❤️

يا امام رضا...بطلب❤️