2777
2789
عنوان

ميترسم🙁

288 بازدید | 25 پست

سلام

عزيزانم ميشه بهم بگيد اونايي كه با همسرشون خوب بودن و مشكل خاصي نداشتن بعد از بچه زندگيشون چه جوري شده؟ رابطشون با همسرشون رفتار همسرشون استرس و نگراني داره اذيتم ميكنه نياز دارم آروم بشم ولي شما واقعيت و لطفا بهم بگيد و راهنماييم كنيد❤️❤️

يا امام رضا...بطلب❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش و زنداداش من خوب بودن . اوایل بخاطر تغییر شرایطو استرس و بیخوابی یکم اصطکاک بینشون بود ولی تونستن خودشون رو جمع و جور کنن . مخصوصا بعد چله بچه که رفتن سر خونه زندگی خودشون دیگه افتادن تو سرازیری . 

هیچ  

شوهرم اوایل خیلی خیلی بداخلاق شده بود نمیدونم چراااا ولی الان بهتره هرچی دخترم بزرگتر میشه اون بهتر میشه

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

من باردارم شوهرم از الان حساسیت نشون میده ولی اهمیت نمیدم هر اتفاقی بیافته هر دو تامون به همدیگه نیاز داریم. سرد هم بشه رو بچه ها تاثیر میذاره منم همیشه بهش گوشزد میکنم که بایستی بیشتر صمیمی باشیم تا از اینا هم آدم حسابی در بیاد ...به شعور طرف هم بستگی داره اینکه وضعیتو درک میکنه یا نه 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

اگه پسر باشه

بعضی مردا حسودی میکنن

دوستم که اینطور بود

ولی همسرم قبل از بچه خیلی خوب بود

بعد از بچه دار شدنم

خیلی به منو بچمون دلگرم بود و بیشتر کار میکرد

ولی بعضی وقتا تو آینه خودشو نگاه می‌کرد میگفت دارم پیر میشم

یه حس بدی بهم دشت میداد