nilootakpar مدیر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 1161 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 19 پست امشب باشوهرم دعوام شد،شوهرم دیروزبادوستاش رفت بیرون اخرشب اومدمنم توخونه تنهابودم بااینش مشکلی نداشتم چون همکاراشومیشناسم سالی دوسه بارمجردی دورهم جمع میشن،ولی امروز... 1397/10/08 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یارموششش عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 1380 شوهرت معلومه دوستت داره که خواسته از دلت دربیاره معذرت خواهی کرد زیاد کشش ندی که همین یه موضوع کوچیک باعث کدورت بزرگ شه
nilootakpar مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 1161 منم بیشتر تفریحاتی که بااونا میریم اخرش زهرمارم میشه واسه همین زیاد سعی میکنم بااونا برنامه نچینیم اره شوهرم خودش گفت دوتایی که میریم تفریح بهتره ازاین چیزاپیش نمیادولی خب همش که نمیشه دوتایی رفت
naaaaaaazzzzz عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 4101 اره شوهرم خودش گفت دوتایی که میریم تفریح بهتره ازاین چیزاپیش نمیادولی خب همش که نمیشه دوتایی رفت اره دیگه میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
nilootakpar مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 1161 شوهرت معلومه دوستت داره که خواسته از دلت دربیاره معذرت خواهی کرد زیاد کشش ندی که همین یه موضوع کوچیک ... اره خداییش خیلی دوستم داره ولی این رفتاراش رومخمه،چندبارم بهش گفتم ولی بازم مراعات نمیکنه دیگه ایندفعه واقعاعصبانی شدم حداقل بخاطراینکه روزقبلش بادوستاش رفته بودبیرون واخرشب اومدیه امروزجلوی زبونشومیگرفت