2777
2789
عنوان

دلم گرفته

285 بازدید | 19 پست

امشب باشوهرم دعوام شد،شوهرم دیروزبادوستاش رفت بیرون اخرشب اومدمنم توخونه تنهابودم بااینش مشکلی نداشتم چون همکاراشومیشناسم سالی دوسه بارمجردی دورهم جمع میشن،ولی امروز...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروزبادوست شوهرمووخانمش ،۴تایی رفتیم پیست من چکمه هام یه کم پاشنه داره وقتی راه میرفتم فرومیرفت توبرف براهمین درست نمیتونستم راه برم،دوست شوهرم به من وزنش گفت که باشوهرم میرن تیوپ بگیرن جلوترماهم کم کم بریم پیششون که یدفعه شوهرم باخنده گفت اینارونمیشه ول کردبی دست وپان نمیتونن راه برن

بعدموقع برگشت توماشین خودمون بهش گفتم من دیروزازظهرتااخرشب تنهابودم توخونه گفتم توبری بادوستات خوش باشی اونوقت توبجای اینکه بامن مهربونترباشی اینجوری تحقیرم میکنی واصلاازت انتظارنداشتم

اره ولی اخه چرابخدامن تاحالاکوچکترین بی احترامی توجمع بهش نکردم

شوهر منم اینجوریه یکی ازدوستاش هست که بادخترعموش عروسی کرده هرموقع اونارو میبینی اینجوی جوگیر میشه انقد حرص میخورم که نگو

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
شوهر منم اینجوریه یکی ازدوستاش هست که بادخترعموش عروسی کرده هرموقع اونارو میبینی اینجوی جوگیر میشه ا ...

خیلی بده،منم باهاش حسابی دعواکردم حالاهردومون پیست زهرمارمون شد

خیلی بده،منم باهاش حسابی دعواکردم حالاهردومون پیست زهرمارمون شد

منم بیشتر تفریحاتی که بااونا میریم اخرش زهرمارم میشه واسه همین زیاد سعی میکنم بااونا برنامه نچینیم

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊