بنظرتون وقتی تو ی دعوایی زن و مرد هردو مقصر باشن درسته زن زنگ بزنه پیشقدم بشه واس آشتی؟ الان قهرم ولی دودلم زنگ بزنم بهش یانه اخه از اول زندگی همیشه چ مقصر چ بی تقصیر من پیشقدم شدم شوهرم واسم قیافه میگیره ب خودش مینازه اولین باره تقصیرمون مساویه. اخه دندونم درد میکرد شوهرم زنگ زد نتونستم ج بدم پیام دادم واس اینک پیام ببینه بهش زنگ زد ج داد قطع کردم گیج باز زنگ زد باز من پیام دادم اخرم پیامامو انگار ندیده اخر با همون درد شدید حرف زدم بدترشد دردم.بعد میگ خنگ نیس زرنگه.این ی نمونش.امروز صبح دم شیر آب قبلش گفتم من کاردارم زودتر کارتو بکن. چنباردهنشو شست چهاربار صورتشو. بعد بینیشو. انگارن انگار. نمیدونم چرا هرچی بگم وارونه عمل میکنه😑تو این مدت هشت ماه ک ازدواج کردیم همیشه اینجوریه تو مسایل روزمره شوت بازی درمیاره.بعد خودش دست بالا میگیره همش. اعصابم بهم ریخته
دعواتون الکیه.بنظرم ارامش بین زنو شوهر ارزش اشتیو داره.
من ک خودم اینجوریم.نمیذارم ناراحتی بینمون طول بکشه در جا همون جا باهم اشتی میکنیم.و تموم
بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده. خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
دعواتون الکیه.بنظرم ارامش بین زنو شوهر ارزش اشتیو داره. من ک خودم اینجوریم.نمیذارم ناراحتی بینمون ط ...
منم همیشه پیشقدم میشم یبار بهش گفتم عه ما کی آشتی کردیم یهو نامرد بهم گفت اخه تو دلقکی. منم خیلی ناراحت شدم دوباره قهرکردیم ازاون موقع دلم یجوریه باهاش شوخی و خنده میکنم یا زود آشتی میکنم ولی حرفش میاد تو ذهنم بدم میاد از خودمو خودش
منم همیشه پیشقدم میشم یبار بهش گفتم عه ما کی آشتی کردیم یهو نامرد بهم گفت اخه تو دلقکی. منم خیلی نار ...
منم مثه تو بودم.همیشه من میرفتم از دلش در بیارم.ولی دیدم عادت کرده (راستش تحمل قهرو ندارم).یکی دوبار نرفتم پیشش تا درست شد.(البته دعواهامون
بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده. خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
بنظرم اگه ادامه بدی عادت میکنه بده.و دیگه کاری از دستت بر نمیاد.
بذار بفهمه تو هم ارزش خودتو داری و غرور داری.