2777
2789
عنوان

چه کاری کنم بهتره

141 بازدید | 18 پست

خانواده همسرم از شهرشون اومدن شهرما برای غرفه برن ببینن مابهشون گفتیم ولی الان فقط پدرشوهرم اومد بالا تایه سلامی بده و بچه برادرشوهرم بره wc

ولی خانواده همسرم و داداشش اینا نیومدن حتی سلام کنن الان همسرم ناراحته میگه نیومدن بعد پدرش کفت مامیریم غرفه میاین کفتیم اره شماجلوبشین میخواین برین ولی حالا خردومون دلمون گرفته چراحتی یه سر نیومدن سلام بدن باهم بریم 

بعد شام هم حاضری میخورن من هنوز دستم نبردم شام درست کنم شوهرمم دپرسه نمیتونم چی بهش بگم که پاشه بریم یه چیزی براشام بگیریم و براش مهم نباشه 

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا خودت نرفتی دم در ؟ رسم ادب اینطوره که میزبان هم میهمانش رو پیشوازش بره هم بدرقه 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
نمیشد شما برین پایین سلام بدین 

اخه مااومده بودیم پایسادیم تو جلو دراتاق که میان داخل ولی اونا سرکوچه حتی نیومده بچدن پایین ده دقیقه ای هم وایسادیم ولی دیگه پدرشوهرم رفت 

منم باخنده به پدرشوهرم گفتم بچه و عروس میخان چیکار اومدن غرفه ببینن پدرشوهرمم فقط خندید

عزیزم چرا خودت نرفتی دم در ؟ رسم ادب اینطوره که میزبان هم میهمانش رو پیشوازش بره هم بدرقه 

خب من رفتم پیش باز ولی اونا کناردر نبودن سرکوچه بودن که کلی دورترازخونه ماهست

اخه مااومده بودیم پایسادیم تو جلو دراتاق که میان داخل ولی اونا سرکوچه حتی نیومده بچدن پایین ده دقیقه ...

خب دیدی نیومدن ادب حکم میکرد لباس بپوشین برین بیارینشون یا حداقل تعارف کنین

رفتم اوناسرکوچه بودن که ازخونه ما دورتره

خب دیدی نیومدن ادب حکم میکرد لباس بپوشین برین بیارینشون یا حداقل تعارف کنین

ما کنار در لباس پوشیده منتظر بودیم وقتی پدرشوهرم میاد بالا ما که نمیتونیم ولش کنیم بریم دنبال بقیه اون بزرگتره اومده پس بقیه باید بیان باهاش

خب من رفتم پیش باز ولی اونا کناردر نبودن سرکوچه بودن که کلی دورترازخونه ماهست

نارحت نشی عزیزم اما باید لباس میپوشیدی و میرفتی یه سلام و احوالپرسی میکردی 

اونا هرچه که بود مهمان بودن 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
ما کنار در لباس پوشیده منتظر بودیم وقتی پدرشوهرم میاد بالا ما که نمیتونیم ولش کنیم بریم دنبال بقیه ا ...

چرا نمیشد میگفتین شما بشینین بریم اونارم بیاریم شما باید از قبل میگفتین میاین اینجا منتظرتونیم بیاین خونمون

الان یه تاپیک دیگه زده میشه از طرف جاریت که ما رفتیم سر کوچه اونا ادب نداشتن بیان پایین یه تعارف به ما بزنن

چه داستان‌هایی دارین شما خانوما

سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!