2821
2789

کی چی و کجا

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوخی میکنی حتما

اخه تاپیکای خودتم همچین تاپیکای خاص و مهمی نبوده ها

شایدم تاپیک هر کی خوابه لایک کنه موضوع مهمیه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

خودت سردته تاپیک میزنی

میخوای بری تاپیک میزنی

پیام میدی تاپیک میزنی😒

اینا الان از نظر خودت چین ننه منصف باش 😒😩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

شوخی میکنی حتما اخه تاپیکای خودتم همچین تاپیکای خاص و مهمی نبوده ها شایدم تاپیک هر کی خوابه لایک ک ...

نع منظورم ب اونایی هس ک میان میگن بچه ها من حامله بشم؟

من برم اونجا؟من ال کنم من بل کنم 

حداقل پستای من ی سرگرمی بود

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🩷با افتخار ی کوردم🫡

خودت سردته تاپیک میزنی میخوای بری تاپیک میزنی پیام میدی تاپیک میزنی😒 اینا الان از نظر خودت چی ...

نع منظورم ب چیزیای دیگس ریپلای بعدیمو بخون 

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🩷با افتخار ی کوردم🫡