2777
2789
عنوان

مخام برم...

116 بازدید | 12 پست

سلام...ما مخاییم بریم جای دیگ زندگی کنیم مادرشوهرم خیلی اذیت میکنه نمیذاره اصن ب هیچ صراطی مستقیم نیس....همه رو خسته کرده....عالم و آدم میگن چیکار ب زندگی اینا داری میگ ن باید بمونه پیش من پسرم😣😣😣

کلی منو خانوادمو فحش داده..نمیدونم چیکار کنم دهنش بسته شه...

تو بدهکاری موندیم ولی ن کمک میکنه ن میذاره ببینیم چ غلطی مخاییم بکنیم...اه اه

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بعضی مادر شوهرا با این کاراشون زندگی بچه هاشونو تلخ میکنن؟؟؟ برام سواله اگر واقعا پسرشونو دوس دارن خب برعکس باید یکار کنن زنشون بتونه عاشقانه طرف و زندگی شو دوس داشته‌باشه نه که سر اونا هر روز جنگ و دعوا

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
سریعا فرار کنید .سریییع..اینا همه ش فیلمه و نقشه و ادای الکی..

اره ایتو همه میدونن فیلمه و نقشه فقط مخالف اونه خیلی اذیت میکنه....باباش سکوته هی میگ پس کی میرید....این زنه عمرمو ب آخر رسونده 

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
اره ایتو همه میدونن فیلمه و نقشه فقط مخالف اونه خیلی اذیت میکنه....باباش سکوته هی میگ پس کی میرید... ...

محل نذار فقط زودتر کاراتونو انجام بدین برین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چرا بعضی مادر شوهرا با این کاراشون زندگی بچه هاشونو تلخ میکنن؟؟؟ برام سواله اگر واقعا پسرشونو دوس دا ...

نمیدونیم فازش چیه....هر روز داریم تو منجلاب بدهی غرق میشیم...بخدا اونروز اینقده فحشم داد ز زده مامانمو نفرین کرده فحش داده...ب شوهرم میگ زنتو طلاق بده....بخدا حسرت همه چی ب دلمون مونده حتی دوچرخه

نمیدونیم فازش چیه....هر روز داریم تو منجلاب بدهی غرق میشیم...بخدا اونروز اینقده فحشم داد ز زده مامان ...

وا😕😕😕😕 عجب آدمیه خو اول همه بچه خودشو اذیت میکنه که دیوانه

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
محل نذار فقط زودتر کاراتونو انجام بدین برین

اینقده عصابمونو خورد کرده...همه پشت شوهرم هستن جز خانوادش....عجوبه ان ....میدونم بریمم میفتن تو کـونمون میان اونجا

وا😕😕😕😕 عجب آدمیه خو اول همه بچه خودشو اذیت میکنه که دیوانه

اره آبروی شوهرمو پیش همه برده با این ندونم کاریاش....میدونم پیششون بمونیم وضعمون هر روز بد بدتر میشه....۲سال ی قرون پول پس انداز ی سرما خوردگی رو نداریم

اره آبروی شوهرمو پیش همه برده با این ندونم کاریاش....میدونم پیششون بمونیم وضعمون هر روز بد بدتر میشه ...

ای جان دلم ایشالا حل شه مشکلاتتون عزیزم 

تو فقط پشت شوهرت باش و اون آدم بی فکرم ولش کن سریعتر اقدام کنید برید

ای جان دلم ایشالا حل شه مشکلاتتون عزیزم  تو فقط پشت شوهرت باش و اون آدم بی فکرم ولش کن سریعتر ...

انشالله😍😍

سنش از ۵۰ب بالاس ولی اندازه بچه عقل نداره