2777
2789
عنوان

ازدواج موقت

1131 بازدید | 14 پست

مردى خدمت حضرت رضا عليه السلام رسيد راجع به ازدواج موقت از حضرت سؤال كرد، گفت: شرايط ازدواج موقت چيست؟ حضرت فرمود: زن دارى؟ عرض كرد: بله، فرمود: اين سؤال به تو ربطى ندارد.
بعضى چيزها عيب هاى خيلى بزرگ پيدا مى كند، اگر هم اولش عيب نداشته باشد، بعداً پيدا مى كند.
چرا مى گويد: دروغ به شوخى هم حرام است؟ براى اينكه مقدمه ورود به دروغ جدى است، چرا مى گويد: نگاه كردن شعبه اى از زنا است و هر نگاه كردنى تيرى از تيرهاى مسموم شيطان است كه به چشمت خورده و چرا مى گويد: اگر هر كسى به نامحرم نگاه كند به تعداد نگاه هايش در جهنم تيرهايى از آتش و آهن گداخته به چشم او مى زنند چون مقدمه زناست، چون مقدمه خراب كردن يك خانواده است، چون مقدمه متلاشى كردن يك كانون گرم خانه است.
.

حالا نگید تا چهار تا زن توصیه شده... دقیقا متن قران این هست که شرط عدالت کامل را گذاشته و گفته هم بعدش که چون نمیتونید عدالت را برقرار کنید این کارو نکنید...

برای یک ذهن ازاد معلوم که نهی شده از این کار و فقط برای شرایط خاصی بوده.. مخصوصا ان زمان که چند زنی خیلی رایج بوده ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا نگید تا چهار تا زن توصیه شده... دقیقا متن قران این هست که شرط عدالت کامل را گذاشته و گفته هم بع ...

ببخشید من از شما به سوال دارم

به نظرتون دوستی با نامحرم به صورت ساده فقط به هم دست بدن و حرف بزنن به منظور شناخت قبل ازدواج گناهه؟

من گفتم گناهه خیلی ها سرزنش میکنن گناه نیست

نظر شما چیه

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
اخه چرا ادم باید ازدواج موقت کنه..خوب زنت و طلاق بده هر غلطی خواستی بکن

ازدواج موقت برا مجردهاست که امکان ازدواج دایم ندارن.. حالا اگه زن ومردی خودشون راضی به اینکار باشن اجازه دارن....

ببخشید من از شما به سوال دارم به نظرتون دوستی با نامحرم به صورت ساده فقط به هم دست بدن و حرف بزنن ب ...

صد در صد گناهه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
ببخشید من از شما به سوال دارم به نظرتون دوستی با نامحرم به صورت ساده فقط به هم دست بدن و حرف بزنن ب ...

به نظر منم گناه نیست البته ادما دیدگاههای خودشون رودارن گناه اینه که بدون شناحت بری تو. یه زندگی عمری با حسرت زندگی کنی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

تا جایی که من میدونم قبل ازدواج مرد میتونه ویژگی های ظاهری زن رو ببینه بیشتر از حد معمولی که در حالت عادی هست... حدش رو نمیدونم چقد... اینم برا کسی که اومده خواستگاری یعنی که اون خانم برا زندگی میخواد نه برا خوش گذرونی چند روزه....

به نظر منم گناه نیست البته ادما دیدگاههای خودشون رودارن گناه اینه که بدون شناحت بری تو. یه زندگی عمر ...

منم موافقم که گناه داره ادم بدون شناخت بره تو زندگی و به خودش ظلم کنه... ولی راهش فقط از طریق دوستی نیست که... تو یه روند عاقلانه میتونه این اتفاق بیفته... اگه هم از دوستی به اون شکل رایج نهی شده برا اینه که از اسیب های زیادش جلوگیری بشه... وگرنه رابطه با نظارت خانواده و در چارچوب فک نکنم مشکلی داشته باشه برا کسایی که انقد بزرگ شدن که میخوان ازدواج کنن...

خداییش یه نگاه به دور برمون بندازیم معلوم که دوستی رایج بین دختر و پسر برا هر دوشون اسیب داره.. تو سنی که باید همه هم و غم شون پیشرفت تو کار یا درس خوندن باشه ذهنشون درگیر چیزای بیخود میشه که نفعی براشون نداره...

منم موافقم که گناه داره ادم بدون شناخت بره تو زندگی و به خودش ظلم کنه... ولی راهش فقط از طریق دوستی ...

گفتم که ادما متفاوت نگاه میکنن من با خیلی ها بدون درنظر گرفتن جنسیت دوستم کلا ادما از نظرم فقط ادمن فقط همین نه زن نه مرد اگه کسی درست برخورد. کنه راحت میتوانه به بقیه حریمشو نشون بده 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
ازدواج موقت برا مجردهاست که امکان ازدواج دایم ندارن.. حالا اگه زن ومردی خودشون راضی به اینکار باشن ا ...

زن باکره که نمیتونه ازدواج موقت کنه!!

من آن صیدم که صدها بار از دام بلا جستم         تو بایک تار مو تا خانه صیادم اوردی
زن باکره که نمیتونه ازدواج موقت کنه!!

خوب اره...  هم باید هردوشون بخوان هم پدر اجازه بده برا دختر برا اولین بار .. یعنی بعد از یک بار رابطه که تجربه کسب کرد دیگه خودش باید تصمیم بگیره.. خیلیم منطقی... چون جنس زن احساسش خیلی قوی هست و ممکن دچار اشتباه بشه تو انتخابش... خداییشم هیچ کس مثل پدر و مادر خوبی بچش نمیخواد.. در مواردی کمی هم که پدر صلاحیت نداشته باشه با مراجعه به  قانون میشه یه کارایی کرد.. خداییش دین اسلام یه دین کامل و معتدل تو همه زمینه ها