2777
2789
عنوان

بی بی چک

145 بازدید | 9 پست

سلام دوستان بی بی چک رو بایدحتما صبح تست کرد؟؟؟

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 

نه ولی صبح مطمئنتره

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلا 

من قصد بارداری نوارم ولی 12 روز دیر کرده و چنبار چک کردم با بیبی چک اما همش شب بوده ...  منفی میومده نمیدونم چیکار کنم پریودیم بیاد

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 
امپول پروژسترون بزن

بعد چند روز میاد اونو که بزنم؟؟

رازیانه دم کن بخور یا پونه کوهی دم کن بخور. خیلی سریع میاد

مرسی عزیزم باشه

بعد چند روز میاد اونو که بزنم؟؟

باید دوتا بزنی هر ۱۲ساعت راس ساعت هم باید بزنی دیگه بستگی به بدنت داره

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز