2777
2789
عنوان

لیزر موی زاید

287 بازدید | 33 پست

خانوما کسی تجربشو داشته من خیلی پرموهستم

ساق پامو با بیکنی لیزر کردم البته جلسه دومم 

تو این ۲ جلسه قسمت بیکینی کلا ریخت اصلنم در نمیاد

ولی موهای پام درنمیاد که بخواد بریزه مثل وقتایی شده که اپیلاسیون کردی و مو میخواد دربیاد دون دون سیاه

کسی تجربشو داشته 

ممنون 

خداجونم مرسی که هوامو داری ❤
اره کیسه زبر بکش هر وقت رفتی بیرون تارهاش ضعیف شدن از پوست در نمیان

کیسه میکشم حتی سنگ پا میکشم

یعنی طبیعیه؟

تا چند جلسه این دون دونا میمونن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیز کردی دردنداشت؟

اسم دستگاهش چی بود؟

و هزینش چقدر شد؟

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

من الان یه ساله با خودم کلنجار میرم برم لیزر یا نه

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

توروخدا بگو درد نداره؟؟؟؟؟؟

هزینه اش چجوریه؟

🎉👑تیکر تولد یکسالگی پسرمه👑🎊            نباید غیر از خودمون از کسی انتظار داشته باشیم که دلش برامون بسوزه یا تو مشکلاتمون دستمونو بگیره فقط خودمونیم که میتونیم خودمون و زندگیمونو نجات بدیم ...                                                            پس با توکل به خدا زندگیتو با دستای توانمند خودت بساز 
بايد با ژيلت شيو كني عزيزم دو سه بار تا جلسه بعدي ليزرت پاهاتم كيسه بكش بعده چند جلسه ليزر پوستت ا ...

یعنی ژیلت تاثیر داره؟