2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید مداومت داشته باشه. ولی خب بازم برمیگرده. لاکتوفم استفاده نکردی؟ سرکه سیب چی؟ 

لاکتوفم یه دوره خوردم قرص واژینالشم استفاده کردم .سرکه سیب ماه پیش نشستم حس کردم بدتر شدم رفتم دکتر پماد کلوتریمازول استفاده کردم الان باز همون حالت .

واسه بارداری اقدام میکنم سر همین عفونتا نگرانم میترسم بابت همینا نشه 

اتفاقا همین الان داشتم به این فکر میکردم زنگ بزنم یه بنده خدایی برام عنبر نسا بیاره منم عفونت قارچی دارم الان دوساله هرکاری میکنم خوب نمیشه دارو هم زیاد استفاده کردم

لاکتوفم یه دوره خوردم قرص واژینالشم استفاده کردم .سرکه سیب ماه پیش نشستم حس کردم بدتر شدم رفتم دکتر ...

منم مثل شمام ازيه طرف عفونت دارم هركاريم ميكنم خوب نميشم ازيه طرفم تو اقدامم،اه لعنت به اين عفونت كاشكي يه درمان قطعي داشت

لاکتوفم یه دوره خوردم قرص واژینالشم استفاده کردم .سرکه سیب ماه پیش نشستم حس کردم بدتر شدم رفتم دکتر ...

هر کاری میکنی ادامش بده. مثلا لاکتوفم که با یه دوره درمان نمیشی. برو دکتر و پاپ اسمیر انجام بده دیگه مشخص میشه چطور باید درمانش کنی

هر کاری میکنی ادامش بده. مثلا لاکتوفم که با یه دوره درمان نمیشی. برو دکتر و پاپ اسمیر انجام بده دیگه ...

متاسفانه همه مدل ازمایش و پاپ اسمیر دادم اما هیچ دکتری داروی درست درمون نمیده و خیلی براشون پیش پا افتاده اس و اصلا اهمیت نمیدن به مشکلات مریض.پاپ اسمیر دادم گفت جوابش خوبه 

متاسفانه همه مدل ازمایش و پاپ اسمیر دادم اما هیچ دکتری داروی درست درمون نمیده و خیلی براشون پیش پا ا ...

مثلا من خودم  ۴ دوره لاکتوفم خوردم الانم دوباره شروع کردم خیلی خوب بود برام. بنظرم ادامش بده ضرر که نداره